banner

Co dnes vařím já? - nové reakce

Za toto téma vděčíme "tygřímámě", které za námět děkujeme.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 19 465 příspěvků

jak děláš tu klobásu?Na pánvičce v oleji?V troubě?Obalit nebo jen tak???
@Zavadilka

To zní fantasticky. Moc děkuju
@tygřímáma

Rozpustím hnědý cukr a zaleju šťávou z pomeranče...dnes z jedné lžíce cukru a dvou pomerančů...zapráším skořicí.Redukuju až do zhoustnutí.Jinak můžeš přidat i hřebíček, chili nebo zázvor...to podle chuti. No a jestli máte rádi dýňi tak zkus ji upéct a zalít touto omáčkou....výborná věc.

Terko, jak děláš tu pomerančovou omáčku, prosím?
@zajic

Za vikend jsem stvorila

Mrknu,díky

Za vikend jsem stvorila

Já bych poprosila o recept na tu zmzlinu, zatím jsem dělala jen jahodovou. Děkuji.
@veverka77

Za vikend jsem stvorila

Už jsem na žádost výše vložila do vegetariánských receptů
@tygřímáma

pátek

To děláváme,je to superJá mimo jiné nesnáším obalování,takže tohle je výborné řešení

Za vikend jsem stvorila

Makovou bábovku jsem včera taky upeklaAle zaujalo mě to cizrnové kari.Jak to,zajíčku,děláš?Já jsem cizrnu zatím dělala jen jednou a udělala jsem to jako hrachovku,protože s tím nemám zkušenosti a nevím,co všechno se s tím dá vykouzlit.

Špagety s domácí boloňskou omáčkou

Boloňská je skvělá a navíc rychláU nás má vždycky úspěch
@Zavadilka

pondělí

Tož pokud se se mnou budeš střídat a budeme vařit na střídačku, tak to beru

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
4 hlasy

75 %
18 hlasů

8 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 24 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40