banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

A já taky navážu :-) - diskuze

31 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Je něco o čem víte, že je hodně zdravé a nejíte to?Já nejím brokolici a červenou řepu, hrůza, co?
brokolice, ryby (když už tak se přemáhám), špenát, fazolové lusky, kopr, rajčata (vůbec)
spermie
@helenice A jsou vážně zdravé?
@Evulik25 No jasně,když to je pulka dítěte-geneticky.
@Honafa Já se o to moc nezajímala, takže se ráda poučím.
@Evulik25 podle vědců ano
@helenice Ty je nerada?
@Honafa jj, nerada
@helenice Ja je taky plivu.
Kukuřice,hrách,fazole,čočka-v jakémkoliv stavu.Brokolici zvládnu s přemáháním,ale radši se nepřemáhámA samozřejmě sójové maso,to je
Jo a prý je zdravé i kuřecí maso, to taky nepozřu.
Sojové maso a ryby.
hrůzatak to já nevím, nemůžu drožďovou pomazánku nebo polívku, to je prý zdravý. a pak kysaný zelí - jen tak ze sáčku to jí spousty lidí, co znám, mě se navaluje, jen jak to cítím.
Červenou řepu, smrdí mi. Pamatuju, jak jí máma zavařovala to byl smrad. Pak sojové maso, taky pozůstatek máminy kuchyně.
já mám problém s červenou řepou... Jako vím, že je dobrá, párkrát jsem jí i měla, ale nějak to ve mě evokuje tu konzumní řepu pro zvířátka... Pamatuji si z mládí její okopávání a pak tu hromadu na dvoře :-)
nejím sojové maso, pohanku, kuskus, jáhly a rukolu :))
snažila jsem se jíst řepu, koupila jsem si sterilovanou, že si ji dám třeba ke steaku a tak, ale nedonutila jsem se, snědla jsem jen minimum a zbytek flašky jsem vyhodila
sojové maso....
@corelia JÓ, tak na to taky nesmím zapomenout, sojové maso nepozřu.
@Evulik25 Tak to už je vrchol,ani sojové maso????Ja ho taky nejím,ale když mi ho někdo do jídla propašuje tak sním.
@Honafa Za to může základka a školní kuchyně. Tam z toho dělali takový blivajz... blééé, jen si na to vzpomenu, mám kopřivku.
@Evulik25 Tomu jsem unikla.Sojové maso,brokolice to u nás neexistovalo.
Celer..i když onehdá jsem někde měla celerovou pomazánku a děsně mi chutnala, ale to je fakt vyjímka. A pak taky jáhly, pohanka, kuskus a tak, ale možná je to tím, že buď jsem to nikdy nejedla a nebo to nebylo dobře připravené. Kuskus jsem si dělala sama a to byl teda fakt hnus, Velebnosti.
Já třeba neholduju kyšce, ale klidně ji vypiji, když na to příjde.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

21 %
4 hlasy

79 %
15 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 19 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40