Inzerce
Inzerce
Inzerce

Ahojda holky s napětím jsem čekala, co ž - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Červen/5 (strana 1).

  • Ahojda holky s napětím jsem čekala, co že nám přinese tento týden.
    Lenižurko - focení na pas máme za sebou a jestli ti bude mimi spát, tak ti řeknou, ať ho probudíš a nebo přijedeš třeba za půl hodiny znovu :oD. Mě naštěstí oba chlapáci nespali. Když jsem před skoro dvouma rokama dělala Márovi pas, tak jsem ho měla na klíně, přese mě přehodili bílé prostěradlo a tak ho fotili, protože ještě neudržel hlavičku. Když jsem teď asik před 14 dny byla s Lukym, ten už hlavičku udrží logicky, dyk mu bude půl rok, tak jsem ho dostala jen na klín, já byla zboku a on za sebou měl to jejich klasické bílé pozadí. Byla to legrace, paní se nelíbilo, že přivřel oči a tak jsem fotili, fotili a fotili ... ale nakonec tam byla jedna zdařilá fotka, takže pas bude. Si představ, že Martin mi tvrdil, že za hranice může bez pasu, byly u nás kvůli tomu i hádky, já prostě prohlašovala, že to tak není a že by nám mohli udělat hezké nepříjemnosti. Chlap, mno, co budeme říkat.

    Amálie - tak na tebe jsem opravdu furt myslela a nemohla se dočkat dalšího dílu povídání. Jsem ráda, že to šlo bez řezání, bez předčasného porodu, bez extra velkých potíží. I když ty potíže určitě stály za to. Tak koukej hodně odpočívat, hodně pít a přeju aby vše bylo už jen lepší a lepší!!!!
    Buik   | 01.07.2014 14:19:51
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Červen/5 (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×