Bohužel. Pokud dneska nemáš nějakou hodn - diskuze

  • Bohužel. Pokud dneska nemáš nějakou hodně specifickou práci, ve které tě jen tak někdo nemůže nahradit a šéfové tě potřebují, tak si snad i na to dítě "zvyknou" a jakš takš se podřídí. Ale kolik takových profesí, je že. Spíš je to tak, že každý je nahraditelný a když si zaměstnavatel má vybrat mezi maminkou, která bude spěchat domů za dětma (tudíž nebude moct dělat přesčasy), která bude nejspíš první rok neustále doma (skrz dítě, které ve školce chytá jednu chřipku za druhou) a mezi "obyčejným" člověkem, kterému je jedno, co a jak a proč, hlavně aby byly peníze, tak si v 99% vybere to druhé.

    Když jsem ještě neměla dítě a pracovala jsem, u nás ve firmě byla maminka, která nejdřív pracovala na part-time, později na full-time, ale kvůli svojí 3leté holčičce byla víc doma, než v práci. VŠICHNI si ji brali do huby, jak se na tu práci má radši vykašlat apod., takže nakonec pod nátlakem sama odešla (spíš to byla tak trochu šikana shora). Ti samí lidé, kteří ji takhle vxšoupli, vypouští z pusy věci ve stylu "proč maminy s kočárkama lezou do nákupního centra?" apod. A kdyby to šlo, zakázali by jim (nám) i vstup do MHD :)) Holt, asi zase ukázka čechismu :)
    Gastrica   | 27.11.2012 19:50:09 | Reakcí: 1, poslední: 27.11.2012 20:09:01
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: Hledám práci, zn. "Mám malé děti" (Kamka7) (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×