Inzerce
Inzerce
Inzerce

Zmražená pažitka a petržel

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Asi se shodneme, že bez petržele by nebyl ten pravý vývar. No a nedat na závěr pažitku... :-).
Petržel se prodává v množství, které vystačí na 4-5x, proto ji vždy opláchnu studenou vodou a zamrazím v množství na jednu polévku v mikrotenovém sáčku.
Pažitku koupenou v květináči celou ostřihnu, propláchnu, nakrájím a vložím do nádoby na ledové kostky, zaliji studenou vodou a nechám zamrazit. Hotové kostky vyjmu a opět vložím do mikroten. sáčků. Pouze POZOR!!! Máte-li doma akvaristy, kteří krmí rybičky červíky, tak buďte obezřetní. Před vhozením do polévky si pořádně prohlédněte, zda kostka vytažená z mražáku obsahuje skutečně pažitku :-)))
autor: Calamity J.    Poslední změna: 13.10.2007 13:21:28
Předchozí článek "Nesmrtelné" listové těsto Další článek stěrka-pomocník
Diskuze
  • do kostek zamražujem i pažitku,teda spíš do tyčinek  je to úžasně praktické
    Andělka   | 14.10.2007 21:54:25
    Reagovat | URL příspěvku
  • Nedávno jsem dostala tip, zmrazit petrželku do polévky po porcích do alobalu a dát do mrazáku. Alobal se natrhá na kousky akorát podle porcí petrželky, nemusí se brát celý igelitový sáček.
    Danča   | 13.10.2007 22:00:17
    Reagovat | URL příspěvku
  •   ti červíci v ledu mě snad minou,ale tatínek rybář je nosí živé a nechává v chladničce.Přes všechny zákazy!Ještě že se blíží zima,ale to se zase nesmí lovit  
    Do kostek ledu se dá přimíchat opravdu vše  ,co třeba drink pro tchýni 
    veru-beru   | 13.10.2007 13:47:21 | Reakcí: 1, poslední: 14.10.2007 22:02:59
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×