Krájení cibule na kostičky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Cibuli podélně rozpulte od kořenů k nati. Řezem dolů ji položte na prkénko a odřízněte suché zbytky listů. Odstraňte slupku a poloviny asi třikrát nakrojte naplocho, rovnoběžně s prkénkem, směrem ke kořínkům; ty by měly zůstat vcelku. Pak asi čtyřikrát nakrojte ,od pólu k pólu‘; řez začínejte u kořenů. Krájejte od nati ve směru ,rovníku‘, tím získáte kostičky – a kořínky zůstanou v ruce
autor: silenkaa    Poslední změna: 03.08.2007 14:04:37
Předchozí článek Loupání a drcení česneku Další článek Jak nakrájet bylinky bez nože
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce