Inzerce
Inzerce
Inzerce

zavrtěná (vinná) klobása

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Tak pořád jsem nadávala, jak to na pánvi stříká a pouští vodu a taky jak jsou pak poloviční...a tak jsem je už dvakrát šoupla na pečící papír na plechu do trouby! a super! vřele doporučuji, neprská, nestříká, jsou na sucho a daleko lepší!!!!!

dělám takto již i ryby a kuřecí nugety a je to výborné!
autor: mamina19    Poslední změna: 23.01.2009 09:23:08
Předchozí článek recepty do domácí pekárny Další článek Převod plynového sporáku
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×