Inzerce
Inzerce
Inzerce

Pečení pusinek

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Minulý rok byly nějaké velké vajíčka, tím pádem tekutější těsto na pusinky a dost se mně rozplácly.
Letos jsem se rozhodla cca polovinu udělat v takových těch papírových košíčcích. Bála jsem se, aby se v tak vysoké vrstvě vysušily.
Naštěstí to dopadlo báječně, i ty v košíčcích i bez, ale příště už jedině v košíčcích - čistý plech, souměrný tvar, nezlomí se, můžete pak nazdobit polevou, nebo těsně před servírováním krémem či nutelou...
autor: Calamity J.    Poslední změna: 06.12.2008 20:33:50
Předchozí článek Orientační míry Další článek Čokoládové ozdoby,figurky
Diskuze
  • ... paírové košíčky či pečicí papír (mám i silikonovou obdobu o rozměru plechu) - to jsou pomocníci    Drhnout plechy k smrti nenávidím, ani do dřezu se nevejdou    
    Jinak pusinky, laskonky, rakvičky ale i jiné sněhové pečivo, nedělám a ani nejím. Nevím, jestli jsem exot, ale jak to křupe, běhá mi mráz po zádech. I teď, jen to píšu a myslím na to, tak mám husinu, brrrr.    Máte to taky někdo tak?
    Ale jinak pusinky a kokosky, to si vzpomínám, mamka vždycky dělávala, když zbývaly bílky (do vánočního pečení se víc používají žloutky, tak pak se "pusinkovalo"     
    Renča   | 10.12.2008 13:49:33
    Reagovat | URL příspěvku
  • Moc dobrý nápad!!! Budu dělat ještě jednu várku, tak zkusím :)     
    2222Adriana   | 06.12.2008 20:51:02
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×