Inzerce
Inzerce
Inzerce

Když nechceme škraloup

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Přítel kuchařík mě naučil, že pokud uvaříte omáčku a hned jí nejíte, nebo zbytek necháte na později, utvoří se vám na ní škraloup. Zabránit se tomu dá, když nahoru položíte pár kousků másla. Ono se rozpustí, roztáhne se po povrchu a škraloup se nevytvoří. Teď mě napadá, jistě by to fungovalo i u hustých polévek :-)
autor: hanyx    Poslední změna: 20.11.2008 14:09:56
Předchozí článek Čokoládové ozdoby,figurky Další článek aby brambory nepřetékaly při vaření
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×