Inzerce
Inzerce
Inzerce

potravinová folie v další akci...

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Tak na knedlíky by mě to nenapadlo, zato já jí požívám na přípravu masa, třeba roštěnky - položím velký kus folie na prkýnko, na to plátky masa, přeložím přes ně folii a naklepu. Maso pak není potrhané, zůstává v něm šťáva a navíc se nic neušpiní. Nechám to hezky na té folii a "napatlám" hořčicí a moukou, takže všechen binec pak zamotám do folie a je uklizeno!
Taky je dobrá na naklepání kuřecích řízků, ty se totiž jinak trhají, takhle ani náhodou...
autor: mamina19    Poslední změna: 27.05.2008 10:37:39
Předchozí článek ....a folie na pečení Další článek Potravinová folie
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×