Inzerce
Inzerce
Inzerce

ryby

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Chtěla bych dát malou radu k upravě ryb.Pangásius je jemná ryba která se dlouho tepelně neupravuje.Potom vám muže vzniknout takové blatíčko.Doporučuji pánev jen jehce potřít máslem (oliv. olej)A opékat.Je zachvíli hotová a je opravdu dobrá. A pozor i tahle ryba má kosti. Muže se stát,že filet je špatně vykoštěn.
autor: beruska    Poslední změna: 18.11.2008 21:36:12
Předchozí článek jak na rybu Další článek brambory
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×