banner

Postup

Těsto:ušlehat 4 vejce+250g cukru do husté pěny.Vmíchat 1 vanilkový cukr,2dcl oleje,2dcl mléka,300g polohr. mouky a 1 prášek do pečiva.Péct 10 minut při 200st.
1.krém:svařit 1l pomerančového džusu + 6 lžic cukru + 80g škrobové moučky.Uvařit a nalít na studený piškot
2.krém:uvařit pudink z 300ml mléka + 1vanilk.pudink.Ušlehat 125g Hery + 3 lžíce moučkového cukru + 1 vanilkový cukr.Do Hery všlehat vlažný pudink a natřít na 1.krém.
Celý plech pokrýt hustě piškotama,které pokapete džusem a rumem a pocákat čokoládovou polevou.
Je to mňaminkový papání.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Gabčina pizza

Následující recept:

Směs na špagety

Vídeňský zákusek - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici