banner

50  minut

Postup

Výborná hrníčková buchta! 

2 hrnky polohrubé mouky, 

1 hrnek cukru 

1/2 hrnku másla

1 prášek do pečiva 

1 lžíce vanilkového cukru 

2 vejce

1 hrnek mléka 

Ovoce 


Trouba na 170 stupňů. Proseji mouku, přidám cukr a máslo na kostky a udělám drobenku. Hrneček odeberu. Do zbytku lehce vmíchám prášek do pečiva, vanilkový cukr, vejce, mléko. Zamíchám tak, aby nebyly hrudky. Naliji do formy, dám ovoce a drobenku. Peču 40 minut. 🙂

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Domácí jednoduchý chléb

Následující recept:

párek v těstíčku na špejli

Hrnickova buchta s ovocem - diskuze

Na léto

Jee děkuji za tip! Ideální buchta na léto! 😍

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

77 %
37 hlasů

6 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 48 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici