banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

ve 40- ceti - diskuze

24 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
neumím udělat bramborovou kaši vždycky to mám řídký a jako lepidlo. Rozšťouchám brambory, přidám k nim máslo a dolévám vařícím mlékem a šlehám. A mám z toho sračku a né kaši :-(
já klasickou kaši nedělám, rozšťouchám brambory s máslem a studeným mlíkem a na závěr jen zakvedlám vidličkou. Sem tam jsou tam sice kousíčky brambor, ale nám to neva.
mamka mě naučila luxusní kaši, Jarin z ní vždycky slintá a říká o ní, že je \"jak oblaka\" Dělám ji mixérem a nepoužívám vařící mléko, to mám vždycky jenom vlažné. Není to nikdy jako lepidlo.
Já dělám naopak, nejdřív leju vařící mléko a pak přidávám máslo. Vím už cca kolik čeho.
To neni tebou ale materialem. Z nekterych brambor kasi neudelas :-( prodavaji se i spesl na \"pyre\".
nejlepsi je z brambor varenych ve slupce a pozor,nesmi to byt brambory s varny typ A, z tech vznika skutecne lepidlo. A ja tam davam normalne studene mleko z lednice, jo a casto delam tak,ze oloupu a nakrajim brambory uz pred varenim,nechce se mi s tim babrat pak
@Gastrica mixer pouzivam taky
Ja dělám kaši z Lídlu v prášku a jsem spokojená.Ta je fakt luxusní.Málo na co používám polotovar a zrovna ta kaše je výborná.Ja zas neumím ve 40 dobrou krupici.
to neni tebou ale jak pisou holky bramborama...z nekterych typu a z novych brambor proste kasi neudelas... ja nevim jaky typ brambor koupit (ja je mam domaci od nasich a vim, ze zluty mame na kasi a cerveny na ten zbytek - ale tim se nerid, zalezi co to je za druh)jestli kupujes v obchode (nejakym hypermarketu), tak tam to bude oznacene typem A, B,C... v klasicke zelenine jsem si toho oznaceni nevsimla, to bych se zeptala prodavacky, jestli nevi na co jsou vhodne...
@chezzie no moc mě to neutěšilo :-( spíš si myslím že jsem chomout
Máslo až nakonec do rozmixovaných brambor...nechat jen rozpustit a zamíchat lžící
@Honafa Teda Gábi Že se nestydíš.
neparu se s tim...na horke brambory prsknu mlaso,jak se rozpusti zacnu stouchat a stoucham a dolejvam studenym mlekem a stoucham a je jak slehana a vyborna,zadne lepidlo,zadne tekute...to me tak naucil muz,predtim jsem take slehala a varila a byla dobra,ale tahle je dobra a lehka

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici