banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

ve 40- ceti - diskuze

24 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
neumím udělat bramborovou kaši vždycky to mám řídký a jako lepidlo. Rozšťouchám brambory, přidám k nim máslo a dolévám vařícím mlékem a šlehám. A mám z toho sračku a né kaši :-(
@luciasek84 taky me to napadlo
to je bramborama!
možná jestli tam nedáváš moc mlíka
jak píší holky, může to být i druhem brambor. Já to taky neuměla, pak jsem někde vyčetla, že je dobrý brambory ještě propláchnout, takže uvařím brambory, propláchnu studenou vodou, přiliju vlažné mléko, dám kousek másla a šťouchám a šťouchám. Nešlehám, to je fakt jak lepidlo
Holky mají pravdu. Může to být druhem brambor. Z nových brambor a typu A se dělá úplně hladká kaše jen těžko. Lepivost zase mohou způsobit vysoké otáčky při mixování, jak píše Ivulisek. Já uvařené brambory nejdřív pomačkám mačkadlem, přilévám horké mléko a pak šlehám na pomalé otáčky. Nakonec rozmíchám s máslem.
@plaz já brambory taky vařím oloupané a nakrájené, nikdy nevařím celé, pokud jen potřebuju na br salát, který dělám jen na vánoce. ale miluju brambory udělané v parním hrnci, to je chuťovka, ale já mám domácí,
NEŠLEHAT!!!!!!!! uvařím brambory (nebo v parním hrnci), sliju, dámm tam kousky másla, teplé mléko a mám na to takovou tu milion let starou šťouchačku, takže chlap drží hrnec a já valím tím šťouchadlem, dle chuti dosoluju, přidám máslo či mléko, kaše je vynikající. dřív sem to dělala mixerem a to je lepidlo, protože se štěpí škrob. takže nešlehat
@Honafa To víš mám tu seznam - halušky, bramborová kaše... :DD
@Liberte Dělám stejně.
@Liberte taky tak,akorat pouzivam mixer,stouchat se mi nechce
@Liberte taky dolejvám studeným mlékem
@luciasek84 Ja čekala kdy se ozveš.Na moji obhajobu dělám párkrát do roka.Martinovi jsem 20 let téměř denně dělávala brambory a já nesnáším jejich škrabaní. Ted tu brambory skoro nikdo nejí.Uf,to mám radost.O krupici-tak to se stydím.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici