banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Mák a rozinky - diskuze

3 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Asi to bude jednoduchá otázka, ale já to fakt nevím. Nikdy jsem s nimi nepracovala. Když budu používat mák na pečení (makovec), musí se nějak předem upravit (spařit) nebo tak? Nebo jen koupím sáček s mákem a tak ho vysypu do těsta?A to samé s rozinkami. Musí se předem namáčet? Nebo také jen ze sáčku vysypu do těsta?
Rozinky namačet.Ale zas jak kdy,někdy je potřeba ,aby byli suché,jindy nabobtnané.Namáčet stačí ve vodě.Mák,když jen na pečení nemusí se s ním dělat nic,když do buchet tak je dobré povařit ho v mléku a přidat k tomu třeba povidla,nebo nějakou štávu.
doma jsme rozinky vždycky namáčely, minimálně spařily horkou vodou. já je dávám asi jen do jablečnýho závinu a nic s nima nedělám - a je to v pohodě.
pokud nemas mlety mak,tak ho musis rozvarit..kupuji rovnou mletou smes a zaleju mlekem dle navodu,rozinky nekdy macim,nekdy ne

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici