banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Mák a rozinky - diskuze

3 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Asi to bude jednoduchá otázka, ale já to fakt nevím. Nikdy jsem s nimi nepracovala. Když budu používat mák na pečení (makovec), musí se nějak předem upravit (spařit) nebo tak? Nebo jen koupím sáček s mákem a tak ho vysypu do těsta?A to samé s rozinkami. Musí se předem namáčet? Nebo také jen ze sáčku vysypu do těsta?
pokud nemas mlety mak,tak ho musis rozvarit..kupuji rovnou mletou smes a zaleju mlekem dle navodu,rozinky nekdy macim,nekdy ne
doma jsme rozinky vždycky namáčely, minimálně spařily horkou vodou. já je dávám asi jen do jablečnýho závinu a nic s nima nedělám - a je to v pohodě.
Rozinky namačet.Ale zas jak kdy,někdy je potřeba ,aby byli suché,jindy nabobtnané.Namáčet stačí ve vodě.Mák,když jen na pečení nemusí se s ním dělat nic,když do buchet tak je dobré povařit ho v mléku a přidat k tomu třeba povidla,nebo nějakou štávu.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici