banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Švestková povidla - diskuze

6 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Našla jsem dva recepty. 1 - Michat v hrnci na plotne do pozadovane hustoty - naplnit sklenice - otocit. Bez cukru!! - Coz CHCI2 - Dat do pekace - nemichat - pect treba 6 hodin. recept byl psany taky bez cukru, ale pod tim bylo diskuzni forum a tam vsichni psali, jak cukr pridavaji..Dotaz::-) Zhoustne mi to i bez cukru a zkouseli jste varit nebo pect?? Jak nejlip na povidla:-) Chci to pro malou i potom do jogurtu a proto tam nechci zadny cukr...Dekuji
Myslím, že pokud to uděláš bez cukru nebudou to povidla, ale nějaká parodie na povidla. A jak nenmusím extra sladké, tak povidla bez cukru bych ani nepozřela, už jen z té představy se mě dělá blujno...
@ Varila jsem asi hodinu a pul - bez cukru. Ke konci, kdyz se mi zdalo, ze jsou jiz dost tuha, jsem zbytky rozmixovala. Jsou dobra,nejsou preslazena, svestky byly zrale a cukr tam vubec nechybi. Donce i muj muz, u ktereho nechapu, ze mu jeho styl slazeni jeste nezpusobil vetsi ujmu rekl, ze jsou dobra. A pro miminko jako delana Takye i povidla bey cukru mohou byt chutna
@ma-ceska Vzhledem tomu,že vím o čem je řeč a zkoušela jsem-né ty tvoje to je jasnétak tě teda obdivuji jestli ti to chutná.Kolik toho máš?Mě zajíma jak dlouho to vydrží,protože cukr je konzarvant.JInak já taky nemusím mít přeslazené věci,do buchet cukr skoro nedávam,ale nad těmi povidly žasnu.
@Honafa mam jen 4 250ml sklenice, ale jedna uz je skoro pryc - davam si do jogurtu.. z toho ucelu to bylo i pripraveno - male do jogurtu.. taky me prave zajima, jak dlouho to vydrzi.. fakt si to nepredstavuj, jako nejakou nechutnou hruzu:-) i kdyz ja nesladim vubec - kavu, caj, nejake veci ani nemuzu, ptz je mi ze sladkeho za chvili spatne, ale jak rikam - i muj \"preslazeny\" manzel, co si da do caje 4 lzicky cukru rekl, ze jsou dobra:-) a on je uprimny.. a zkousela jsi z hodne zralych svestek? ja mela opravdu hodn hodne zrale.. a ta barva - to bys ani nerekla, ze to jsou povidla - prava svestkova vinova:-)
Trochu cukru bych dala, švestky jsou dost kyselý. Naši dělaly povidla že je pekly v troubě za minimálního míchání.
Mamka jednou dostala povidla-čerstvě uvařené bez cukru a musím ti říct,že to byl pěkný hnus.Mamka to pak ředila vodou a pořidávala cukr at se to dá jíst.Myslím ,že malé by trošku cukru neuškodilo,když tak hroznový nebo tak nějak.Ti lidi vím,proč to tam pod čarou psali.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

9 %
6 hlasů

54 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 70 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40