Inzerce
Inzerce
Inzerce

Natrzeny mezizeberni sval po kychnuti - diskuze

  • Natrzeny mezizeberni sval po kychnuti
    Pred par dny jsem vesela pradlo,kychla jsem,ucitila a uslysela jsem lupnuti/prasknuti a silenou bolest na leve zadni strane mezi zebry. Od te doby,kdykoli kychnu,zakaslu,zhluboka se nadechnu nebo udelam pohyb kdy musim pouzit zadove svaly,ucitim prudkou bolest. Pri posledni navsteve u gynekolozky jsem se o tom zminila a bylo mi receno ze je to natrzeny mezizeberni sval. Neda se s tim nic delat,jen cekat az se sam zahoji. Ma s timhle zranenim nekdo nejakou zkusenost? Jak urychlit hojeni,krome ledovani?
    sarinkaster   | 05.04.2014 01:58:44
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Moje potíže 29. týden těhotenství a jejich řešení (strana 1)

Poradna

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je pravděpodobné, že jsem otěhotněla 24.11., když na uz, který proběhl 30.1. byl vidět pouze gestační váček a 15.2. už byla potvrzena srdeční akce? Nemám pravidelnou menstruaci, ale nejsem si jistá termínem porodu.

Moc děkuji za Váš čas

Dobrý den,

datace těhotenství a od toho termín porodu se koriguje na prvotrimestrálním ultrazvukovém vyšetření, v rámci internetové poradny se více radit bohužel nedá.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | dnes, 07:40
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×