banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Wok - diskuze

10 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
V čem je pánev wok jedinečná?Mám jí takovou obří a chystám se na ní dělat čínu(po letech)ráda to dělám jak se to postupně smaží a vyndáva atd.Jen si říkám v čem je to jiné než kdybych to dělala na normalní pánvi?Máte Wok a používate?Myslím,že to je jen pro ten efekt.A že čínaní a ostatní nemají normalní pánve.Tak proto požívají Wok.Oni na to mají přímo ten otevřený ohen,tak jim se tam potom to teplo jinak rozloží než mi.
Ja mam asi wok a je vyhoda, ze je veeelka a neprilnava, ale pocitam, ze to by zvladla i kterakoliv jina panev. Mozna ta moje ani wok neni, jen ji tak rikamAle delam na tom vsechno. Rizoto, smazak, cinu, pac je to moje jedina neprilnava panev.
Přesně jsi to vystihla. Je to v tom ohni...na normálním sporáku to nikdy nebude mít ten efekt. Taky jí mám a jen zabírá místo.
Asi to bude i v tom ohni, ale mám ho a jsem s ním moc spokojená na různé číny a jiné míchaniny. dobře se to v tom míchá
Nevím kdo, kdy a kde to říkal, ale číňani na ty jejich patla matla(no čínskou kuchyni) tuto pánev mají z toho důvodu, aby nemuseli míchat. Prostě je to vysoké, tak to tam pohazují a nepřelítává jim to přes okraje ven. Se podívej, jaký ta pánvička má tvar a trošku fyziky do toho a hned je wok....
já v ní dělám ráda když toho dělám víc, je totiž dost vysoká a skvěle se to v ní míchá
mám a moc jinepoužívá, já mám ještě jednu teflonovou velkou a s pokličkou, tu využívám na vše i na krupici. mě na té wok štve, že na ni nemám pokličku a čínu jako takovou nedělám, já vše pak ještě dusím, nemám ráda suché, takže proto ji mo nepouřívám
my ju používáme hodně, protože je velká a dobře se v ní vaří. ale rozhodně v tom nevaříme tak, jak se má. je tam nějaký významný rozložení tepla a tak..mamka na to docela hrála, ale už si nepamatuju, jak se to mělo dělat. ona na ní i smažila i vařila těstoviny a to bylo vážně dobrý (ikdyž ne čínský)
já v ní dělám všechno je to má oblíbená pánev, nic z ní nepadá, dělám toho pro celou rodinu a je to úžasný.
Kvalitní WOK je z jiného materiálu než klasická pánev. Já mám třeba tuhle http://www.eshop.fwtandoori.cz/ostatni/417-panev-wok-30cm-s-drevenou-rukojeti-ploche-dno.html a ta je z karbonové oceli, takže žádný teflon. To jídlo se v ní ohřívá/ restuje trochu jinak než v normální a navíc umožňuje s tím jídlem tak "pohazovat" aniž by ti spadlo. Což na normální moc nejde. Ale pokud člověk není blázen do asijské kuchyně tak bohatě stačí normální pánev. :)
Ja jsem si minuly rok prala skvelou panev wok , je sice drazsi, ale rozhodne se to vyplati je to investice zejo na nekolik let protoze vydrzi a ja v ni hrozne rada varim. :) https://www.kulina.cz/panev-wok-macao

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici