banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Vývary - diskuze

22 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Opět trošku zabrousím do pořadu Prostřeno. Mě docela zařáží, kolik lidí nemá rádo polévky-vývary. Já bych se bez nich neobešla, alespoň 2x do týdne takovou polévku mít prostě musím. A obvlášť přes zimu, když se vrátím zmrzlá z procházky, tak taková polévka vážně bodne. A jaké polévky preferujete vy? Jen ještě podotknu, že já jsem vyloženě polévkový typ, nepohrdnu žádnou.
ja jsem driv polevky nemusela, ale ted je mam docela rada... obcas najdu nejakou novou na netu a zkousim - ne kazda se povede jak ji treba u receptu lidi chvali ale to je asi o tom, ze kazdy ma jiny chute... a z prostreno delam vlockovou s anglickou a pak taky sedlackou s klobaskou...
nesnáším vývary, nejíme je doma vůbec. Tchýně ta vaří vývary furt a já si vždycky dám drobek, abych neurazila :) Mamka polívky nevaří skoro vůbec a ani je nikdy moc nevařila. Já jsem spíš na takové ty husté polívky, jako pórková, brokolicová, krupicová, sýrová, česneková-krémová apod. Vývar jako takový udělám jen v případě, že je nám blbě a potřebujem spravit žaludek, nebo jsme nemocní :)
@Gastrica Fakt? No vida, další. Já si udělám hustý i ten vývar, bez hovězí polívčičky se neobejdu.
Mě je jedno jaká je to polévka, nemusím žádnou Opravdu mě stačí tak 1x do měsíce, Honza je má každý den v práci, takže je zatím vařím jen pro malého. Jinak vývary teda jím, pak mám ráda krémovou brokolicovou, česnačku a bramboračku...a to je z polévek tak asi vše co jím :)
@Evulik25 nebudu řikat fuj, ale hovězí polívku už vubec nemusim. Když vývar, tak maximálně kuřecí Onehda jsem dělala vývar z hovězích kostí, jakoby jen z morku a byl to teda dobrej blivajs. Tchýně tohle vaří furt, ta mi taky ty kosti na polívky furt cpe a já to většinou rovnou hážu do koše
Tak my vývary milujeme. Ondra tedy moc na polívky není. Tatínek ten nemusí zeleninové (květákovou, brokolicou, pórkovou a pod) a my s Petříkem sníme každou.
My moc polévkový nejsme,ale hovězí vývar máme rádi moc.Jinak vařím několik polévek dokola.
taky jsem polévkový typ a nepohrdnu žádnou.polévky miluji,mám ráda jak vývary tak i hodně husté polévky.
Jednu dobu jsem naivně začala v práci před půl desátou skupovat zeleninu, kdeco, kilo po koruně a doma z toho dělala polévky s tím, jak děckám dodám vitamíny a oni to nejedli. Ale vývar s drobením... To jim jede. Takže tak u nás.
Vývary já také ráda, ale třeba hovězí vůbec nevařím. Mám doma zásobu kostí z prásátka, takže u nás spíš vede vepřový nebo pak kuřecí, protože ten je rychlý. Ten mám i nejradši, pěkně se spoustou zeleniny. Jinak já můžu polévky jakékoliv, také jsem docela polívkový typ.
Polévky máme doma jen občas.Spíše na večeři.Ale miluji je,jen já moc nejím a polevka je takové jídlo nejídlo.A polevku a druhé to nesním.Vývarové mám nejraději.Dělám vepřový vývar ten je jemnoučky.Nejčastěji vařím cibulačku a gulášovku,když už.Na všech návštěvách,oslavách v restauracích si polévku dávam,je to pro mě vzácnost.
my máme rádi polévky, hlavně Eliška, ta příjde ze školy z oběda a dá si doma polévku já mám nejradši kulajdu a zelňačku.. manžel dršťkovou, česnekačku a gulášovku a Verunka vývary s nudličkama

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici