banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Vinná klobása - diskuze

9 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
hodně jste psaly,že ji děláte,jak ji připravujete,jen upečete???já to ještě nikdy nejedla,ale chtěli bychom ji zkusit.Díky
Zuzko,podle zdejších rad klobásu rozdělím na porce,zatočím do hada,spíchnu párátkem a peču na pečícím papíru v troubě.Otáčím.
já buď dělám přírodně. Zatočím a opeču na oleji na pánvi. (Proti prskání mám tu síťku na pánev) a nebo obalím jako řízek. Taky jsem viděla na jedné ochutnávce že jí nakrájely na špalíčky (asi 2 cm) a vodili do rozpáleného friťáku. Měly z nich krásné opečené jednohubkové špalíčky.A moc dobré.
Ja je zapíkám do kynutého těsta.Mám pak obří kloobásové rohlíky.Krájím je proto na talíř na kolečka.Jednou jsem jednu poslala kámošce a ona jí snědla celou.Jak párek v rohlíku.To já bych umřela.Ale ona si pochutnala.
Zuzi, já jen také stočím do hada,spíchnu špejlí a peču na oleji v pánvi a k tomu kubu.. Sice se o štědrý den nemá obědvat, ale my si dáváme tuhle ňamku každý rok a chutí nám.. nijak se nepřecpeme, jen tak na chuť.. dobrou chuť
Zatocim, ani nespichuju spejli. Jen dam na pekac vylozeny pecicim papirem a dam do trouby. Pecu doruzova, netrva to dlouho. Prebytecny tuk se vypece, nemame radi tucne. Jime k tomu br kasi. Ja jsem to taky neznala, jedla jsem to poprve az u tchyne. Ta ji teda smazi na oleji, nekdy i jako rizek. Ale to je na me strasne mastne
Stočím do hada. Spíchnu špejšlí. Obalím v mouce a opeču na oleji.
zatáčím do hada nebo jen tak volně.Akdyž se mi chce tak ji vymačkám ze střívka a dělám jako karboše
koukám, že jsem vlezla do správného rubriky . My máme klobásku 25 k obědu a jen jí osmažím v troubě
My klobásy můžeme i během roku všichni, ale na Vánoce je jíme snad pořád, zamotané do hada a obalené v trojobalu. Už se na ně moc těším, ty vánoční jsou mnohem lepší než přes rok a navíc si je každý rok děláme doma sami, je to taková rodinná událost, dělá se jich tak 30kg pro ceeeeelou rodinu a ještě si je dávám do mrazáku

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici