banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

vepřová panenka + příloha ? - diskuze

25 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Holky, o víkendu přijedou naši a mně se nechce nějak složitě vyvařovat, takže mě napadlo udělat k obědu panenku. Úpravu masa zvládnu, koneckonců dělám si ji docela často, ale netuším, co se k nějakému tomu stejčku hodí za přílohu? Já jsem totiž prase a panenku pojídám zásadně samotnou Nejsem expert přes přílohy celkově, já jsem vždycky skončila maximálně u šťouchaných brambor (a to už je co říct, když je udělám, většinou totiž jedu na vařených), kari rýže nebo obyč těstovinách. Poradíte?
Smetanové brambory nebo pečené brambůrky a restované zelené fazolky s anglickou slaninou. Pečená zelenina, restovaná zelenina....
Asi nejlip ty brambory. Mohou byt i stouchane nebo opecene s cesnekem nebo korenim. Dobre jsou i ty smetanove, jak pise Sphinx, ale to uz je trochu vic prace. I ty fazolky bych si k tomu dala nebo jinou resrovanou zeleninu. Se mi sbihaji sliny takhle v noci. Ja plnim panenku syrem a spenatem a obalim lehce slaninou a k tomu staci jen varene brambory prelite vypekem. At si pochutnate.
brambory na ctvrtky a posypane petrzelkou,nebo siroke nudle lehce pomastene a zakapane smetanou s bylinkama, americke brambory a jogurtovy dresing
Mě napadly právě ty šťouchané brambory, se slaninou, cibulkou
taky bych volila brambory na různý způsob. Dobrá je třeba i mrkvovobramborová kaše.
Já bych k tomu udělala pečené brambory. Mňam. :))
@nadule1 tak a teď budu asi za debila, ale jak je děláte? Mi se vždycky přilepí k plechu a když se je snažím odlepit, tak je pokaždé rozpičouřím a je z nich kaša. Už jsem zkusila je dělat i na pečícím papíru, prd, taky to z toho nešlo sundat Tak jakej fígl na to proboha máte?
@Gastrica Normálně je dám na plech na pečící papír a nikdy se mi to nepřichytilo. :DDDDneska jsem je například dělala úplně na sucho. Jindy je trochu potřu směsí olivového oleje a koření - ale to je stejně potírám jen z vrchní strany... Tak ti teda nevím.
@nadule1 ty moje brambory dycky asi totiž pustí mrtě vody, proto se to chytne nevím, no zkusím je pořádně vysušit a jestli se mi to nepovede, tak udělám hranolky, nazdar bazar
@Gastrica A na kolik to děláš stupňů?
@nadule1 na kolik se mi zrovna chce Já všechno dělám tak nějak od oka, ale brambory bych dala možná na 180-200 :)
@Gastrica Tak teplotou to taky nebude :)) Jo a jakou máš troubu? Plyn nebo elektrika? Já mám elektrickou a vlastně v plynové jsem je nikdy nedělala.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici