banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Tatarka - diskuze

16 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Všimla jsem si,že v Prostěno nemívají nikdy tatarku,nebo kečup na stole.To my v podstatě pořád.I když až ted.Normálně jsme mívali tatarku.Pak jsem byla dietář a tatarku jsem nahrazovala zakysanou smetanou i v salátech.Pak jak byl Martin více pryč tak jsem jí vubec nekupovala.Děti to nejedli a já dietář taky né.Pak loni v restauraci dali Honzovi ke smaženému květáku i tatarku,on ochutnal a jí ji.Tak už i Zuzi a nakonec i Gabka.Tak máme tatarku doma pořád a už ji jím i já.K tomu nám chutná i francouzky dresink.Tak to tak dávam na stul všechno at si každý vybere.On i zeleninový salát s dresinkem či tatarkou je mnohem lepší,že jo.Co u vás?
I my vedeme.Kečup je velmi oblíben.Tatarku konzumujeme málo.Raději zakysanku,i ta se nechá parádně ochutit.Dresinky letí hlavně v létě
@tygřímáma Kečup je u nás velký tak na týden.Tam ani kečupy nemají na stole.Moje děti by se nenajedli.
@Honafa Moje by si řekly
fuj, tak to já kečup nesnáším a dělá se mi špatně při pohledu na chlapa, jak si to kydá na jídlo, které by bylo dobré i bez kečupu... Jako pokud je jídlo hnusné, tak to zakydání kečupem chápu, ale nejvíc mě naštve, když uvařím fakt dobré jídlo a on to tím červeným hnusem zkazí Tatarku nejíme vůbec, tu dáváme jen do bramborového salátu jednou za rok, nebo když si ji koupíme, tak maximálně ke hranolkům nebo na chleba ve vajíčku.
nemame..kecup tak na pizzu pokud jsem lina delat svoji omacku,tatarku tak na brambory k varenemu hovezimu masu..to miluji..ale jen domaci....horcice k parkum......jinak na nas s tim nikdo moc nevydelaja zase rada jim ajvar...ale ne ke vsemu..
u nás vede tatarka a k párkům všechno co je doma - kečup, hořčice a kdejaký dresing
U nás tatarku ani kečup nikdo nenajde. Máme jen hořčice. Já majonézové věci vůbec nejím, muž si občas něco koupí na oběd, ale taky to nevyhledává. Vyjímkou je u nás jen dresing (např. pepřový) na steaky a občas nějaký dresing na salát, ale i ten dělám většinou z olivové oleje, balzamikového octa a koření.
tatarku kupuju tak dvakrát do roka :-) k některým jídlům ji mám moc ráda, ale že bych to kydala na vše, to ne... kečup máme v lednici stále, ale taky to skoro na nic nedávám. Manžel ten to dává na dost věcí. Mě připadá, že když je dobré jídlo, tak je zbytečné to kazit kečupem..... i když na některé jídla se tozase hodí.
Kečup doma máme, když Honza zahlásí NAPIT KEČUP vím, kde ho hledat, stojí u lednice a klopí do sebe kečup, Štěpán nezaostává :-). Já osobně kečup ráda moc nemám. Tatarku si dělám z Brněnky, kupovaná mě nechutná.
Tatarku doma běžně nemíváme. Kečup ano, ale dávám ho jedině do jídla (na pizzu, do omáčky apod.) aby si to nakydali na oběd to fakt ne.
Tatarku mívám věčně v lednici. U nás ji jí Ondra a na stůl ji raději nevytahuji, aby nechtěl Petřík taky. Stačí, že mívá někdy kečup.
Tak to já jsem tatarková, tedy kromě období kdy jsem těhotná. Při prvním ani teď při druhém těhu ji nějak nemusím.Dávám si ji všude tam, kam to jen jde, i k párkům, ale to většinou míchám se sladku chilli omáčkou.Kečup zase já vůbec nesnáším a dávám ji jen do rajské či na pizzu. Manžel je spíše kečupový, ale tak normálně.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici