banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Soutěže - diskuze

35 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Ja bych neprošla ani prvním kolem,protože bych nevěděla co uvařit.Aby to bylo to nej.U nás doma asi nejlíp ze všeho dělám lasaně a potom hovězí gulaš na pivu,byla nečekaná dobrota.Co je vaše TOP nej jídlo co by jste uvařili přísné porotě?
@veverka77 ono to jde nabrat... a když to bude vypadat hnusně (ta omáčka rozblemcaná nahoře), tak to zasypeš hrstí parmazánu a je to
@Gastrica Já jsem si vždycky myslela,že dole musí být ty lasagne,aby to pak po ukrojení šlo hezky nabrat
@Gastrica houby Emma, Evulik, promiň :)
@veverka77 Marti, já taky předvařovala, ale udělala jsem naráz třeba 10 listů v jednom hrnci, to bych se mohla vy...., abych to vařila po dvou :DD Akorát jsem to potom musela vyndat a vyskládat vedle sebe na desku nebo na plech nikdy se mi neslepily Jinak Panzani jsem nikdy nekoupila, ale mám značku Combino a ty se mi povedly udělat i bez převaření. A jak píše Emma123, musíš na dno dát nejdřív omáčku (nebo bešamel, ale já dávám nejdřív boloňskou nebo špenátovou) a pak vrstvit tak, aby těstovina nebyla nikde suchá (tzn. aby vždycky byla \"ponořená\" v omáčce).
@veverka77 Není vůbec zač! Jsem na ně teď dostala taky chuť.
@Evulik25 Aha,tak já dospodu dávám lasagne,to je asi ta chyba.Zkusím si koupit i tu značku Panzani,jak píšeš.Děkuju!
@veverka77 Já kupuju většinou od Panzani a nikdy jsem je nepředvařovala. Jak je vrstvíš? Já dávám na spod tenkou vrstvu bešamelu, pak lasagne, masovou směs, bešamel, lasagne... Poslední vrstvu bešamelu posypu hodně sýrem a pak peču na zhruba 180 stupňů. Nikdy nebyly tvrdé, fakt.
@Honafa Já tohle české sprosté slovo a ještě posypané mám fakt rádaI když doma už jsem to nedělala roky
@Evulik25 Mňam,lasagne!Ty miluju.Už nějakou dobu se je chystám udělat,dostali jsme parmazán,ale nechce se mi.Já je totiž předvařuju a to jde max.po dvou,aby se nelepily.Na všech lasagních,které kupuju,je napsáno,že se nemusí předvařovat,ale vždycky jsem je měla tvrdé.Jak je děláš ty,Evi?
@twigginka Když já zrovna parmazán ani čedar moc nemusím. Ale to je vlastně jedno, vždyť to nedělám pro sebe :DDDD
@nadule1 no dejme tomu lepé ale parmazán, ementál, čedar a pod. polepši se
@twigginka Aha :)) No já to většinu sypu spíš Goudou 45 % nebo Nivou - to se smí? :DDD Nebo je to taky společenské faux pas?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici