banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Příkrmy - diskuze

25 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Holky prosím vy co už máte velké nebo dospělé děti,to se vždycky začínalo přikrmovat mrkví a bramborou?Mě to tak nebaví,dítěti to nechutná,mrkev je všude jen ne v dítěti,je to boj,trápíme se oba dva.Co kdybych uvařila vývar z hovězího se zeleninou,žádná sůl ani koření,a zkusila mu to dát?Vždyť ten vývar má aspoň nějakou chuť a je to tekuté a ne jako ten blemc z mrkve a brambory na životě ho nijak neohrozím přeci ne? Nebo čím jste začínaly vy?
@inediam jo jo,krupoicajda,ta frčela hodně.Nám jí dávali do láhve normálně z mlíka a cukru
@markíla No párky.Jak jsme chodívaly na písek a chodívalo nás hodně tak většina děti si drželo v ruce v kočárku kupovaný párek v rohlíku i s hořčici ,ale já to Gabce nekupovala,bo jsem lakomá a nechtěla jsem dávat dvacku.
@markíla Ještě jsem si vzpoměla.. Hustou krupicu do flaše, zezačátku z vody, aby si zvykl a pak už z mléka.
@Honafa no jo,Pribiňáček,to už vlastně běžně děti v půl roce jedli a taky žijeme třeba i párky prý žužlali ale tak to byly ještě párky z masa a ne ten blemc co je to dneska
@inediam tak to je slušná šlichta dočítám se tu slušný recepty
@markíla Ani nechtěj vědět:-). Rohlík nadrobený do mléka oslazeného medem:-). To dávala teta bratránkovi si vybavuju.
Mám děti 22,15 a 13 let.Gabka byla žrout od narození a byla spása jí začít krmit po 4m.Ta tu mrkev zblajzla celou.Jako první den měla mrkev,druhý den už pribináček a třetí den piškoty. No nevím na kolik jsem udělala dobře,když se ve 20 projedla k cukrovce.Ale od 15 chlastala atd,tak kdo ví,že jo.Honza-U toho jsem začala kolem půl roku s rohlíkem a piškoty.Zeleninu a ovoce nejí dodnes,ani nějaké tvarohy atd.Mas taky moc nemusí,nejí ani moc maso.Jí rohlíky,sýry,vysočinu a obědy.polívky třeba jí.Je zdravý.U Zuzky jsem to neřešila vůbec,jí všechno,jako malá dostala do ruky kuřecí stehno větší než její hlava a obírala.Myslím si,že vývary nic nezkazíš.Raději at se co nejdříve naučí jíst všechno.Samozřejmě nemastné,neslané,nekořeněné,že jo.
@markíla to přece nemůže být ani možné ne? To by mě taky zajímalo...
@tygřímáma o to mi právě jde,snad nedělám nic špatného když nezačínám jen mrkví,ale hovězím vývarem s mrkví ,maso mu nedávám,jen ten vývar z něj.Beztak víc jak tři lžičky nikdy nesnědl,zbytek vyplival
@Myšice mě právě nejvíc zajímalo,čím se krmily naši rodiče,nebo my.Moje máma se děsně divila,že ty děti dneska jedí jen zeleninu nebo ovoce,ale když jsem se jí ptala,čím krmila nás,tak mi nebyla schopná odpovědět (což chápu dle stavu ve kterém posledních 30ti letech je,že si nedokáže vzpomenout) Snad že se vařila krupicajda normálně z kravského mléka,nebo se ušlehal sníh z bílků-to je taky hustý jako ta svíčková do láhve a moje babička krmila mého tátu polívkama,prý si na to tenkrát koupila takový malý hrnec a vařila mu polívčičky
@markíla To je dobrá zpráva. Dělala bych to, co je příjemné Kryštofovi. O to přece jde.
@markíla Uz tomu zacina prichazet na chut!!

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici