banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

pomazánky - diskuze

33 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Jak děláte pomazánky? Nemyslím co do nich dáváte a tak za náplň nebo jak to říct :) Chtěla bych vědět jaký používáte základ pro suroviny.Já jedla tolik variací pomazánek a nevím pořádně co to vlastně je ten bílý základ. Já dávám: tvaroh, mazací sýr, sůl, trochu mléka, koření + suroviny. Co vy?Jsou ještě jiné pomazánky kde není bílý základ a v tom něco, ale třeba něco na způsob drožďové apod?Nám dělali ve škole takovu narůžovělou s takovou nasládlou chutí a já nemůžu příjt na to co to bylo, ale hrozně mi to chutnalo. Nenapadá vás něco?
To narůžovělý je vyšlehaný máslo s marmeládou, nebo taky s nutelou. Jestli chceš přišlo mi mailem tuna pomazánek tak mi písni mail tvůj a přepošlu, klidně přes vzkazík.
Nedávám mléko ani mazací sýr. Tvaroh, jogurt nebo zakysku. Já mám ještě ze školy receptury studených pokrmů a tam je pomazánek hafo.
já dávám jako základ pomazánkové máslo :-)jinak narůžovělá mě napadla ze šunkové pěny či co to je, ale nevím jestli je ta věc nasládlá, jen vím, že taková dělá...
Ja pouzivam jako zaklad maslo
Ja jsem mistr pomazánka.Dělám výborné z čehokoliv.Základ je vždy tvaroh.Jak se tam dá paprika tak je i ružový a pak všechno možné.Dnes jsem třeba udělala Martinovi Bulharku.Základ je vařené hovězí a brambory.Stačí klidně i zbytky.To se hodí do mixeru a k tomu-cibule,paprika,okurka,nálev z okurek a trošku tatarky.Osolit,opepřit a mixnout.Dáva se to třeba na topinky.ale ru dělám jen výjmečně.Jinak opravdu tvaroh,vajíčka,šunka,tvrdý sýt,ochutit mixnout a mazat na chlebíčky.
@Honafa Do té bulharky teda tvaroh ne? Pochopila jsem to dobře? Ta zní zrovna báječně. A to se pomazánka ted amixuje?? Já vim že zním jako blb, ale já pomázánky nikdy nedělala. Když to vydávám za pomazánku tak to tam krájím a nebo strouhám, ale nikdy mě to nenapadlo rozmixovat, ale má tot eda svou logiku :)
zaklad majoneza ,cottage,tvaroh...podle toho jaka...obcas bily jogurt
@medox Do bulharky tvaroh né.Jo všecko se rovnou mixuje.Se s tím budu krájet a míchat.Jednou jsem rozmixovala zbytek vepřového se zelím a to byla dobrota.
@Ady.S Adélko,pošli mi pomazánky,prosím
@tygřímáma To víš že jo, tobě bych to poslala automaticky
Je plno variací a do všech se tvaroh opravdu nehodí.....
@foREVer No a právě ty netvarohové mě šíleně zajímají, šup sem s nima...

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici