banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

pekárna=pakárna - diskuze

23 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Já už jsem z té mojí pekárny (ETA) na palici, kromě kupovaných směsí mi zatím úplně každý chleba spadl (ještě před koncem programu se střed propadne) a často je i nedopečený, takže ho pak musím dát ještě do trouby. Dělám 100% dle receptů, kt. byly přiloženy k pekárně... Máte zkušenost? Už normálně uvažuji, že ji prodám. A to jí máme asi 2-3 měsíce.
ahoj, já mám od Vánoc taky ETU a zkoušela jsem ten francouzský chleba, pak ten jogurtový a oba byly v pohodě. A pak jsem pekla kupovaný směsi a taky OK, tak nevím, čím by to mohlo být.
@Dana S zrovna jogurtový mi také udělal výše zmíněnou show!
Já jí mám víc jak rok a nedám na ní dopustit.Oooooooobrovská spokojenost,peču slané,sladké,sekanou,dělám těsto,prostě paráda.Stala se mou skorokaždodenní kámoškou.Zkus kouknout na nějaké diskuze a poradit se,kde je chybička.Neotvíráš jí třeba při kynutí nebo pečení?
Taky mam Etu od vanoc a zatim se mi teda tohle nestalo.A to pecu podle prilozenych receptu v kucharce.Ale neboj ja to taky obcas otevru takze jestli do toho obcas juknes tak tam bych asi ten problem nevidela.Zatim jsem mela vzdy chleba krasne vysoky.Tak budu drzet at uz se konecne zadari
to propadání je tím,že máš řídké těsto,sice se nelepí,ale je tam málo mouky,já dosypávám mouku po hmatudloubnu do chleba a když není těsto hodně tuhý tak přisypu
@Andělka Taky je dobrý nepoužívat jen chlebovou mouku,ale střídat napůl s klasickou polohrubou
@Andělka Nebo kombinovat s kupovanou směsí.
Mě se to stavalo taky,pak jsem četla ,že to je řídkym těstem.Po pěti min hnětení na to kouknu a přisypu dle potřeby mouku
To nebude asi cyba pekárny.Taky dosypávám mouku podle potřeby,nebo naopak dolívám vodu,protože to je moc tuhé.
děkuji za rady, zkusím tedy dát vody o trochu méně než je v receptu, třeba to pomůže A zkusím dnes i méně kvasni, chléb mi totiž při kynutí vždy vyběhne i trochu nad formu, čímž pádem pak asi nemá místo a padá (???). Takže míň vody a kvasnic a uvidím... Každopádně Vám děkuji milé pekařky!
jen ještě - můžete mi popsat, jak asi má správně vypadat konzistence těsta na chleba? např. když do toho píchnu, má to být tuhé asi jako těsto na brambor. knedlíky? Nevím k čemu přirovnat...
@Lucija Těžko říct.Já mám vždycky takovou šedou kouly tak tomu říkám tenisák.Asi jako gumový balonek měkké,pružné.Těsto na knedlíky je myslím řidčí.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici