banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Od čeho začít? - diskuze

15 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Gabka má kamarádku co má 20 let a ted se odstěhovala ke klukovi a neumí vůbec vařit.Od čeho by tam měla začít?Ja radím od polívek,pak něco smaženého obalovaného,palačinky,saláty...
Já bych si koupila kuchařku a vařila bych podle ní.
Já jako první dělala takové ty masové směsy- čína. Prostě maso okořenit, přihodit ějákou zeleninu a dát to s rýží. Omáčky a polívky jsem začala až s dítětem. Do té doby jsem dělala pytlíkové. Ještě pro začáítek plátky masa třeba s bramborovou kaší....Ono pro začátek i uvařit rýži, nebo kaši není lehké. Tak na tom si to natrénovat a pak začít.
\"Čína\" všeho druhu s rejží- to zvládne...polívky jsou někdy kumšt...ještě těstoviny a rizoto+ kuskus mi přijdou celkem jednoduchý, smažený taky, bramborová kaše...omáčky asi až na konec...
takovou tu kucharku pro debily- kde je to napsany krok po kroku- ta vede u me... a podle toho.. ikdyz podle toho to uvarim, s dochucovanim je to horsi:D jinak byhc zacla od peceneho kurete, kure na paprice, sem tam naky maso na prudko hrnaolky:D a pak maso smichat na panvicce s cimkoliv a smetanou a k tomu ryzi kus kus testoviny:D to taky zvladnu i ja:D
Od jednoduchých jídel - brambory a rybí prsty, řízek, pečené kuře, špagety se sýrovou omáčkou...
radila bych jako Naďa - jednoduchá jídla, něco z jednoho hrnce nebo v pytlíku vp ekáčku, a taky bych pořídila kuchařku pro začátečníky, kde je pěkně popsaný postup i s fotkama
Začala bych pečeným kuřetem, pečeným vepřovým masem, třeba francouzskými brambory, nějakou omáčkou na těstoviny,smaženým květákem nebo řízky, pak polívky a klasické omáčky.
@zanlena Když nad tím více přemýšlím taky jsem začala pečeným kuřetem.Tenkrát měla jsem 14 a naši jeli na víkend s jogou a ja zůstala sama s 2 letou segrou a s kamarádkou,nabrnkly jsme si v lese kluka z Prahy,byl tu na nějakém sportovním turnaji a já jsem upekla kuře a dala jsem tam 2 kostky másla a to bylo hnusné,plavalo to v tom másle,bléé.Poučila jsem se a příště už upekla lepší.
@Honafa Moje první jídlo bylo právě taky to kuře.
a musí umět vařit
@moninif Ptala se holek ve třídě co má uvařit.Celý den to řešily a potom z ní vypadlo,že koupila mleté maso.Tak radily znova.Jenže ona skoro nic nejí-zelenina blé,rýže blé...tak se ji radilo špatně.Mě proto zajímalo co by jste poradili vy.
Já začala špagetama.Pak čína a takové ty všechny zeleninovo masové pánve.Nepečené dorty - tiramisu zvládá MaruškaSmažené - ať nedělá tvarůžky, to chce už velkou smažící a obalovací zkušenost a každá chyba je potrestána velkým smradem.Nebo zapečené těstoviny, brambory.Bude léto, můžou opékat buřty

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici