banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

ochutnala jsem hmyz - diskuze

18 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Mám super zážitek. Dneska jsem byla na Prague Exotic festivalu. A ochutnala jsem: červy, kobylky, švába, cvrčky a ještě nějáké hmyzáky. Přímo na podiu to vařil šéfkuchař co se na jídla z hmyzu specializuje. A musím říct, že všechno chutnalo výborně až bych to neřekla. Naprosto nejchutnější byli banánový cvrček (žije na banánu, nebyl s banány) byl báječně křupavý, ale i štavnatý A jako druhý mi nejvíc chutnal kupodivu šváb i když na toho jsem se nesměla moc dívat. Červy nebyly špatné, ale něják extra mě nezaujali. Jako zákusek jsem si dala perník s červy a ten byl fajn. Potom jsem ještě ochutnala: ústřice, mušle, šneka a nějáká jídla z Vietnamu, Konga a Uruqae. Byl to super zážitek. Fotky vložím jen co najdu kabel.http://blog.babyonline.cz/medox/fotogalerie/album/16802
me moc chutnali poustni cervi s velbloudim masem ..beduini to proste umeli uvarit..ja jim akdyz mi to chutna ,ptam se az po tom co jim..a pak zjistuji ze jim brouky,hady a dalsi ruzne lahudky a delikatesy
osobně bych to asi nedala
ty máš odvahu, to bych fakt nedala
@Andrea81 přijed do prahy mívá tenhle šéfkuchař akce v restauraci kde z hmyzu vaří meníčka, že nejíš jako jen hmyz na tácku ale máš to s něčím a tak...Já na takovu akci nemám partáka....Kupodivu semnou nikdo nechce jít a já bych tak ráda šla.
@chezzie Ten chlapík říkal že i v marmeládách nebo vínu je taky ovoce neb to ovoce při zpracování nikdo neprobírá.
@zajic Hele šneky jedině od někoho. Já je jednou asi před rokem chtěla vařit. A to se tak dlouho nasoluje a povařuje, že bych na to neměla nervy ale kdyžtak mi je máme na baráčku taky
@veverka77 Já to právě takhle nebrala jako přemáhání. Já chci hmyz ochutnat už asi 2 roky a jednou jsem málem jela kvůli tomu do brna :-) Takže já měla takovou radost že se tohle tady dělo, že jsem se po noční vyspala 3 hodiny a letěla jsem tam mám vizitku na toho šéfkuchaře a on pořádá různé hmyzí akce, tak tam určitě půjdu na fakt jako hmyzí menu v restauraci i s přílohama apod.
@zajic
zlata ceska kuchyn, ja mam problem jist i ty blafy,co vari v Egypte a pritom se tam jedne a pozivatelne suroviny, z cerviku a podobnym laskominek bych blila, eeee, to mozna az prijde valka a hladomor....
@zajic
jelikoz mame doma sklipkana a ten se zivy svaby treba,mame i terarium se svabama doma..az prijedes na navstevu,nebud delat zadnou buchtu,ale hodim na panev par svabiku,ocukruju a je to neee delam si srandu,kdybych sla na takovy fesival,je mi jasne,co tam budu ochutnavat..takze bych asi po chvili taky opustila od predsudku a dala si..jde jen o pychiku.hodne lidi co ochutnalo rika,ze je to moc dobre.a navic zdrave...kolik cervu sezereme v tresni atd a to nikomu nevadi..takze za me mas jeden velky palec nahoru a priste jdu s tebou
@zajic

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici