banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 585 příspěvků

cibule

Máte nějak rozdělené, kdy krájíte cibuli najemno, nahrubo, na kolečka, na měsíčky?(Pokud to není uvedeno přímo v receptu.)

špagety carbonare

Holky, jak je děláte? Máte nějaký vyzkoušený recept? Chtěla bych je zkusit.Díky za vaše postřehy

Výzva

Abych motivovala Gabku chodit se Zuzkou na zumbu tak jí mezitím připravuji studenou kuchyni -lahůdky.Už jsme měli chlebíčky,ruské vajíčko s domácím salátem(saláty jsou tímto vyčerpané téma)Dnes jsme měli šunkovou rolku,aspiky nejí.Mísy máme pořád.Teplé to být nemuže,to máme ve čtvrtek.Ještě těstovinový salát a pak nevím.Co se ještě dá udělat?

losos

objednala jsem si lososa a před vánocema mi ho dovezou rovnou z Norska, tak se moc těším, letos bude na vánoce ryba. :-)

Zdobení pizzy

Ahoj holky,navazuji na příspěvek viz. níže :-)Poraďte mi prosím jak nazdobit pizzu, čím se potírá těsto atd. Jsem v tomhle úplný laik, ale zaujal mě recept na těsto na pizzu od Liberte tak ho chci zkusit, doufám, že to mohu dát vše do DP Moc díky předem.

Pizza

Holky, nemáte některá osvědčený recept na pizzu, která bude chutnat jako z italské restaurace? Nejlépe Margaritu.Ríša pizzu a těstoviny miluje, ale je hodně kritický, tak nemohu selhat :-).Děkuji moc,Jana

houby, hřiby

Holky, jak zpracováváte houby z lesa?Mám je očištěné, nakrájená a chtěla bych si dát do mražáku. Dělala jsem minule podle babičky-povařit, slít, propláchnout a pak dát podusit a vychladlé zamrazit.Mrazíte někdy i nepodušené?A když si teď chci přidat pár těch čerstvých do jídla, stačí jen podusit a pak přidat a nebo to tam hážete rovnou?Díky :-)

odešla mi pekárna,ale je divný že jí zapojím do elektriky a normálně svítí čudlík na zapnutí,ale pokud ho zmáčknu tak nereaguje myslíte že je definitivně pryč?

droždí

4g čerstvého droždí je kolik g sušeného, díkyblbá otázka co?

svíčková z papiňáku

někde na netu jsem u receptů na svíčkovou z papiňáku četla, že to je barbarství... no ale ale měla jsem mrazáku králičí hrudí, tak jsem to šoupla do papiňáku a udělala dneska ráno svíčkovou, nejenže to bylo raz-dva ale teda takhle dobrá se mi ještě nepovedla (když teda dělám klasicky v troubě). Kdo ji taky dělá v papiňáku?

Patizon

holky a ještě jeden dotaz, volal manžel z práce že dostal patizony, co s nima děláte? Znám jen že se obalují, ale my smažené nejíme.Díky

Lis na těsto

Holky máte někdo zkušenost s lisem na těsto takové to tvořítko na sušenky, přemýšlím o tom že si koupím, ale chci vědět jestli to stojí za to..díky

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
19 hlasů

69 %
51 hlasů

5 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici