banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

mlýnek na maso - diskuze

24 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Jsem naštvaná. Před asi 4 měsíci jsem si koupila z Mallu mlýnek, že si budu mlýt (ježiš, fakt je tam tvrdý? to vypadá pěkně blbě ) maso na lasagne sama. Mi totiž vadí, jak v tom kupovaným je kilo sádla na půl kila masa. Takže teď jsem to teprve vytáhla, protože jsem za tu dobu nic z mletýho nevařila a dneska si chci udělat plněný lilky. Koupila jsem tři, tak na oběd i večeři :) No ale teď si chci namlít kuřecí s hovězím, mám to z mrazáku vytažený celej den. Sestavila jsem si ten mlýnek podle návodu, ale za a) tam nějaká část chybí a za b) ten mlýnek prostě nemele. Mám tam našroubovanou tu rukojeť, vevnitř ten \"lodní šroub\", nože i tu srandu s dírkama. Někde to tam drhne a já s tím otočím jenom do půlky, pak se to sehne a musím zpátky, tam se to taky v půlce sekne atd. Jsem naštvaná jak pes, protože jsem chtěla udělat dobrý jídlo a teď z toho kuřete udělám tak maximálně řízky
Mlít, proč jsi nenapsala mlet?
@ mlet mi nejde přes hubu, tak se u nás nemluví
@Gastrica Nee? Šak si kdesi od Zlína či tam někde... Já též a mluvím tak od mala.Jo a jinak... Jestli je to mlýnkem nebo rukama nevím.
@ nene, nejsem od Zlína, jsem ze Šumperka :) Ale už pár let žiju v Čechách, tak nevím, jsem mixlá, něco mám ještě z Moravy a něco už odtud :)) A určitě je to mlýnkem, protože jak říkám, podle návodu mám všechno dobře
Mlít je měkké to vím i já, protože se to Honza učí a já furt nemůžu pochopit,proč je mlýn tvrdé a mlít měkké.Ta čeština to je děs.Jinak ti tam asi něco chybí nebo přebývá,když to nejde.
@Honafa no vidíš, já to slovo snad v životě ani nepsala, tak nevím :DD Ale už vím
nemas utazenou tu klicku na te tocici rukojeti?? pokud je to utahle moc,nemele,a mas spravne danej ten 4 ramenny sekaci nozik??jinak je mozne ze mas smejd..mam jeden takovej take doma a melu na nem struhanku..dobrej na maso jsme koupili az na podruhe ,stal kolem 800 kc a drzi uz tak 8 let,nasi maji uz asi 40 lety..a porad mele
Tak si příště kup mleté hovězí (kupuju v Tescu, Sparu, Albertu, u řezníka...) a ne tu nechutnou míchanou směs na sekanou a nemusíš řešit mlýnek
@Sphinx já všeobecně těm mletým masům nevěřím. Kupuju mleté jedině hovězí z Globusu, když už (tam těm masům a uzeninám věřím asi nejvíc), ale stejně ty lasagne plavou v oleji. Nehledě na to, že nevím, jestli si tam někdo nenamlel prsty nebo tam nepřihodil nějaký slepičí pařáty :)
mletý maso si kupuju v mastně a řeknu si, co tam chci namlít a mele to předemnou, takže když chci z libového, mám z libového. mlýnek doma nechci, fuj když si vzpomenu, jak se to pak čistí, profukuje, no ne, to si raděj nechám namlít
@ivulisek já nevim, ten muj, pokud by fungoval, se jenom umeje ve vodě :)
@Gastrica tak teď sou asi jiný, já si pamatuju z domu,t akový ten velkikyý, železný ale pro nás je to zbytečný krám do baráku, jak sem psala, raděj si nechám umlít maso u řezníka a mám to bez práce

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici