banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Maso do příkrmů - diskuze

30 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
vaříte maso jen tak nasucho ve vodě, nebo základ jakoby na normální omáčku (na cibuli posmažit a pak dodusit)? Já kuřecí vařím jen tak ve vodě bez ničeho, ale teď jsme Ádě zkusili dát hovězí z omáčky (ze svíčkové), které bylo dělané normálně na cibuli a hrozně jí to šmakovalo :) Tak nevim, mi to hovězí maso hrozně smrdí, když se to dělá jen tak ve vodě... jak to děláte vy?
Já jsem to vařila ve vodě nebo jsem ho dělala na másle. Vařené hovězí miluju, ale kuřecí mi do určité doby smrdí.
@chezzie toš ona je všežravec, jenom jogurt mi samotnej nesní :) Ale co jí uvařim, to zbaští :)
@Gastrica já jsem mu česnek dala asi od roka, když jsem mu dělala bramboračku, tak už aby jí mohl on, tak jsem tam jeden stroužek dala a v poho... já mám sice předplacenou mámu a já, ale těma receptama tam sem se neinspirovala ani jednou... když máš pocit, že by jí to mohlo chutnat, tak jí to dej
@chezzie my taky právě skoro nesolíme, takže se nebojím jí už teď dát něco našeho, pokud to není zrovna guláš :) Jako já ani nevim, která potravina se smí v kterým věku, vůbec nečtu maminkovský časopisy a ani se nezabývám webama, takže dávám to, co je a co si myslim, že by už mohla :) Jen teda česnek nedostává, ale cibule jí podle všeho nic nedělá (a to od ní právě ty weby zrazují:)
vařila jsem ve vodě, ale občas jsem mu ho treba osmahla na másle a nějakých bylinkách, aby měl změnu... teď už baští s náma, mi normálně moc nesolíme, takže s tím ani tak problém nemáme...
vařím jen tak ve vodě
@Gastrica většinou vařím, ale na cibulce už taky měla, taky jsem jí udělala květákový mozeček na másle a cibulce a měla boule za ušima jak baštila
vařila jsem malý vše jen ve vodě, co jí byl rok,jí naše jídlo a neřeším to.já moc nesolím a když chci tak si to dosolím a dopepřím na talíři.nejvíc ji taky šmakuje svíčková s hovězím nebo rajská s knedlíčkemprostě ocení moji kuchyni
@Gastrica no to víš, že jí to můžeš udělat na cibulce, proč by ne
@Honafa no vidiš, to jsem chtěla slyšet Já jsem to teda dneska přesně takhle udělala, ale ještě jsem jí to do příkrmu nevmíchala :)
@Gastrica Jasně,že mužeš.A nech to trošku před koncem vyštavit.To ji bude šmakovat i neosolené.
@Majjda01 o tom mase to není, ona to stejně měla zamíchaný v klasickým příkrmu, kterej nebyl nijak ochucenej :) A stejně to maso nebylo nijak zvlášť ani samo o sobě ochucený, jen trocha soli. Mi šlo spíš o to, jestli se to na té cibuli dá dělat i těm malým špuntům, já totiž v hodně receptech čtu, jak \"zpěníme cibulku\" apod. Ádě chutná všechno, co jí uvařím, ta není vybíravá :)

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
19 hlasů

69 %
51 hlasů

5 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici