banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Kupujete instatní jídla? - diskuze

45 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Vaříte z již připravených jídel v sáčku? Například nejrůznější \"rychlá\" jídla, do kterých stačí přidat třeba nějaké maso, zeleninu apod.? Zdá se Vám to jako dobrá a rychlá varianta? Nebo taková jídla striktně odmítáte?
Jo sem tam koupím nějakou polévku ze sáčku,nebo na špagety si kupuji Špagetku,ale jinak ne.
Občas si koupíme pytlíkovou gulášovku a bramborové knedlíky v prášku.Ale jinak ne.
No to je sranda,toto som sa chcela opýtat,ked som robila hubovú omáčku so sáčku.Normálne vobec nie tak isto mi robí problém pridat bujon.Takže za mna nie,ale stane sa
kupuji gulasovku ,,je dobra...a v nemecku si kupuji smes na omacky od maggi...je to susene koreni a bylinky a houby apod a je to moc dobre...nic zavadneho jsem tam podle popisu nenasla...omacku mam za minutu hotovou a vybornou..na testoviny,k masu s bramborem,knedlikem atd..mam oblibenych asi 10 druhu...
Jen, když jedeme na dovolenou, to se pak hodí ušetřit čas.
ne. nevzpomínám si, kdy bych měla něco takovýho doma naposledy. možná takový ty fazole v omáčce, to si přítel občas kupuje.asi je to dobrá varianta, ale u nás na ni momentálně není vhodná doba.ale s kamarádkama jsme na puťácích jedly ty jídla v sáčku, co se jmenují \"rychlá večeře\", to byl fakt masakr. a zázrak! nacpat kuře na paprice nebo pečený brambory do sáčku! taky to člověka perfektně na několik dní ucpe
Celkem často dělám jídlo v sáčku na pečení: např. Šťavnatá krkovička s brambory a cibulí od Maggi a takové podobné a to většinou přes zimu, když je nedostatek dobré zeleniny. Polévky ze sáčku velmi vyjímečně tak max. 2x do roka. Do těstovin přidávám Špagetku.
občas pro sebe a Petra polévku ze sáčku ( takové ty jednoporcové sáčky), pokud se od někud vracíme a není čas vařit nebo jít do restaurace. Jinak nic...
Vlastne skoro vubec.Jen nekdy treba polevku nebo ruzne takove bylinkove smesy co se smichaji se smetanou nebo pomazankovym maslem a je z nich takovy dip co se ji s krekrama nebo zeleninou na party.Jo a manzel vegetarian si takto dela nejake maso - sojove z krabicky,ale to je jen susene to maso s korenim myslim.Ja to moc nemam rada,kdovi co tam vzdy namichaji.Ale mrazene nekdy kupujeme - napr lasagne a pod.
Nekupuji. Hoooodně vyjímečně koupím těstoviny s omáčkou (Dobrý Hostinec nebo Amore Mio), protože mi to chutná a dám si to jako takovou odměnu za něco :) Ne proto, že by se mi nechtělo vařit. Mám čas, tak si vařím a když nemám čas, tak si objednám pizzu, nebo si zajdu na jídlo do města. Ale polotovary nekupuju.
Honza jede na těch čínských polévkách. Tím to asi končí. mě ty směsi chutnají jak umělá hmota... Sice jsem ji nikdy nejedla, ale prostě něco v tom cítím.Nade mnou se zmiňují takové ty Špagetky a fazole v konzervě, to není instantní, to je prostě hotové jídlo. Ale ani to nekupuju, za dob kdy jsme oba s manželem pracovali v největší tuzemské firmě jež druh těchto jídel vyrábí a my měli nucené odběry za určitou částku měsíčně toho mám najedeného na tři životy dopředu.
Jednou za cas udelam polevku ze sacku a manzel ma rad ruzne ty Maggi napady,co se smichaji se slehackou a je z toho omacka na maso,ale taky to jime jen obcas.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici