banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Kdy pečete? - diskuze

26 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Holky, kdy začínáte péct? Já už mám perníčky, polovinu mám i nazdobenou. A chtěla jsem začít péci i ostatní, ale máma mi řekla, že to je moc brzo. Myslíte, že by se to do Vánoc zkazilo? Vždyť tak brzo zase není, ne??? Tenhle rok peču poprvé, tak nevím...
@Janinka117 Jani, zde je ten recept. Je docela dobrý v tom, že se nemusí dělat moc dopředu. Nejsou to takové ty perníčky, které měknou měsíc. Jsou měkké za pár dní:80 dkg hladké mouky17 dkg Hery4 vejce2 kávové lžičky sody nebo 1 prášek do pečiva4 polívkové lžíce medu25 dkg moučkového cukrutlučený anýz, hřebíček a badyán nebo pytlíkové perníčkové koření- udělat těsto nejlépe den dopředu a nechat v ledniciAť chutnají :-)
@Janinka117 Pošlu večer :-)
Já budu péct tento víkend,nemůže se to zkazit, maximálně to bude krásně uleželé a měkkounké, bacha jen na plíseň, ať ti to nenavlhne, pošli mi recept na ty perníčky, prosím j.
@Justík No,chuděra z toho byla úplně špatná,ted už si dává pozor.
@ivana82 Já myslím IVI, že bys měla začít raději dřív:-), nikdy nevíš
@Silvinka Fakt jo? Já se směju, ale to by mne teda hnulo žlučí. Naštěstí jsem ve druhém.
@Silvinka tak to je mazec
@Justík Soni,doufám,že nebydlíš v přízemí.Sousedce totiž minule ukradli z balkonu veškeré cukroví co tam měla,tak musela péct nanovo.Někdo šel najisto.
@ Tak já už dnes začala, dělala jsem banánky, a zítra budu dělat rohlíčky. Budu to hned i zdobit a pak to dám do krabic na balkón. To vydrží, kolikrát to má člověk do ledna až února. Znáte to, pak se to dává na mrazák a třeba si i někdo zobne dřív:-)
@Justík No, mám už týden perníčky, některé i nazdobené a když jsem chtěla pokračovat s lineckými, máma mě zarazila... zdobila bych to samozřejmě až před Vánoci, ale upečený to snad být může... pak zas nebudu stíhat... znám se, tak to chci mít s rezervou... :-)
@ No, my z perníčků pečeme i chaloupky i na jídlo a děláme dvojí těsto. S míň tuku na chaloupky je tvrdší a trvanlivější (klidně i do léta) a s víc tuku, a ty jsou měkké hned...ale hůř se to zadělává, páč se to lepí...
@Small ...to je přesný....ještě je šance udělat několik dávek dopředu,aby se přejedli...ale to je bez záruky

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici