banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Kdo je kuchař Hruška? - diskuze

31 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
To je nějaká recese na Babicu, ne?To je nějaký borec, co vaří z ale úplných odpadku, je to tak?
Já to nikdy neviděla... jen o tom všude čtu. Jestli nejsem úplně mimo, tak myslím, že ho dávají na Nově, snad ve zprávách nebo kolem toho času. Nevím, jestli vaří úplné šity, protože hodně lidí to zkouší. Dělal třeba tu domácí lučinu, myslím. Ono to asi má být o tom, že to je levné a dobré...Těším se, že někdo napíše víc :)) A myslím si, že to recese není, že to myslej vážně :))
to víš, asi už potravinové inspektorování nevynáší anebo na něj tlačí vedení kvůli sledovanosti(obchody maj uklizíno, není co vyhmátnout za bordel, tudíž žádná záživná reportáž do zpráv....)
@nadule1 Aha, já na to už 2x asi narazila v jiné souvislosti, NOVU nesledujeme.Tak domácí lučina je v pohodě, já myslela, že je to ten týpek, co vaří kuřecí kůže.
@zajic Jo to máš ale asi pravdu.. ty kůže ty asi taky dělal on.... A není to taky ten, jak mu při prezidentských volbách někdo ukradl ten kabát?
@nadule1 To je on.
Zajdo, nepravidelně vaří v televizních novinách na Nově. Začal kůžičkama, pokračuje recepty z internetu nebo tím, co mu posílají diváci.Jeho slavnou lučinu já dělám už 1,5 roku, on teprve teď objevil Ameriku.Musím přiznat, že některé recepty jsem vyzkoušela, na některé jsem neměla odvahu.
@nadule1 Tak to vůbec nevím, o co jde
@tygřímáma Já mám přehled :)))
@tygřímáma Pro mě taky nic převratného, třeba ty pečené koblihy... Kolik je to roků, co sem dávala Honafa recept na svoje a já jí do diskuze dolů psala, že jsem zkoušela péct a to byl vážně jen můj nápad, nikde jsem o tom nečetla ani neslyšela. Jestli mě to nešlohl :-), budu ho žalovat a vysoudím miliony:-). Zkoušeli jsme ten sýr v mikrovlnce, dobré to bylo, akorát se nám holka zapařila a den se sušila. David zkoušel ten Fitnes guláš, já ho nejedla, ten bujon tam tak smrděl... Ale David říkal, že nic moc, podruhé už ho neudělá.
To je ten pán co udělal snad pět jídel z kuřecích kůží. Jinak každý den na nově prezentuje převratně jednoduché a levné recepty. Není to ale žádný jeho vynález, ale prostě si to najde na netu a pak to jako obr novinku ukáže v tv. Něco jsou podle mě nehorázné sračky. A něco i znám už z dřívějška.Já to pochycuju, neb tou dobou jezdím akorát s lékama a pacienti na to koukaj. Je to takhle v práci fajn, neb to rozproudí konverzaci a celé léky se většinou na všech pokojích nesou v tomto Hruškovitém tématuOn mě přijde takovej slyzkej a odpornej
Bych to ani neměla komentovat.Tolikrát mi hnul žlučí až už je mi to jedno.On by mi ani tak nevadil jak ti lidi.Něco co existuje 100let se pojmenuje Hruškovo a všichni se můžou posrat.Většina receptů už byla tady na bolu dávno před Hruškou.Jinak vaří strašné sračky-třeba bramborák z rozmočeného chleba...Dnes se chystá na svíčkovou.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici