banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

jak na maso?? - diskuze

20 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
asi to patri do vareni,ale napadlo me,jaksi zpracovavate doma maso...ja si vse hned naporcuji,rizky naklepu,nasackuju a popisu vcetne kusu a zamrazim,pak se jen taha z mrazaku podle mnozstvi a typu jidla,mam oddeleno namleti,peceni,rizoto z okrojku,gulas apod..jak vecer,4 kureci rizky,tak jak rozmrzli,rano oplachli a okapali,mohla jsem obalit a vse ted bez prace...uplne me rozhodi,kdyz neni treba cas a ja vrazim kus masa v celku...nastesti se to deje tak 1 rocnejak to delate vy??
já to dělám podobně jako ty, akorát teda ty plátky dopředu nenaklepávám, to až potom. Ale popisuju a pak jen vytahuju. Zrovna zítra mě to čeká
@Nadine ja naklepavamprot.ze jakmy odpadnou kousky z kurete a i veproveho,vrazim je do pytlicku na rizotonebo rychlovku
dělam to jako ty a dělala to tak i moje mamča
Tak já se veřejně přiznávám,že v tomto ohledu jsem bordelář.Maso nekupuju,zabijíme prasátko.Do mrazáku si dávám balíčky,na které si píšu Ř,Kot,G,B,Pan,Rol,Krk.Balíčky mám tak akorát,aby mi stačily k obědu a večeři.Maso si porcuju až po rozmrazení.A moc mě to baví.
já si píšu co tam je a dělám tak velké balíčky, aby to bylo tak na jeden oběd. Ale porcuju a krájím až po rozmrazení....
taky to hned rozděluji a popišu (druh masa a počet). Nenaklepávám maso to až potom. Mrazák mám rozdělené na maso, zeleninu, houby. Jinak zamrazuji tvrdý sýr, anglickou na plátky či vcelku.
Já mám docela malý mrazák, takže žádné velké zásoby masa nedělám. Ale když už, tak si to taky rozporcuju (nenaklepávám) a popíšu.
Kupuji maso tak po kilech a dávám do mrazáku celé kusy popsané co to je za maso. Pak po rozmrazení porcuji podle toho co budu vařit.
Většinou taky dávám už naporcované (nenaklepávám) a popsané.
nenaklepávám,ale porcuju, a popisuju kolik a co
My kupujeme maso den předem nebo ten den kdy ho budeme dělat a připravíme ho těsně před vařením. Ale ted mám nový mrazáak, a budu to dělat jako ty. Moje mamka to dělá stejně a je to lepší než to děláme mi...ale já k tomu mrazení mám pořád nějákou nedlvěru
@medox tak ja zase radeji zamrazim hluboce a az pak varim...ja neverim masu tady ani trochu,ale nemam na vyber nezkupovat...kdysi tu bylo vse nakrajene a porcovane..teda v praze,ale ted vsenahnusneflakoty a jeste nasekane tak ze smichaji 2 druhy apod..to je pak lepe vse hned porcovat a roztridit a pak nejsou takve vyhazovani atd

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici