banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Jak děláte rajskou? - diskuze

2 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Děláte ji na sladko, s jíškou, nebo spíše italskou? Já si osmažím cibulku a pak jednoduše 100% protlak - ten tedy kupuji v italském obchodě - a smetanu s čerstvou bazalkou, pak něco do toho - písmenka a spol. pro děti, já to jím bez toho. Je to hrozně jednoduché a rychlé, zasmažené moukou už snad kromě té zelňačky nedělám žádnou. Jé, tu už jsme dlouho neměli... :-)
Dělám skoro stejně, ale bez smetany. Dávám bylinky a zjemním kouskem másla. A máš pravdu, dlouhooooooo jsme já neměli. Je čas to napravit. tohle je jediné jídlo, které Radek nejí. Zbyde víc na nás.
@tygřímáma Já to taky nejím.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici