banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Já už nevím, co mám vařit :) - diskuze

36 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Dělám - snažím se dělat - vícedruhové obědy. Ale většinou je to jenom brokolice+brambor, mrkev+brambor, květák+brambor (plus několikrát do týdne přidám skleničkové maso, které ale taky už budu dělat doma). No a dneska jsem vymyslela hrozně šílenou kombinaci - mrkev, brambor, cuketa, pórek Tak jsem zvědavá, jestli to bude chutnat. Já už fakt totiž nevím co by
a co místo brambor udělat rýži? já kombinovala i brokolici s cuketou,mrkví,vše dohromady a jak jí to chutnalo
@akilah já teď nechci dávat rýži, když má takový tuhý bobky a moc nepije. Už ta mrkev stačí Až bude zase normálně pít, tak mám rýži v plánu :)
a co zkusit těstoviny?já malý udělám bud trubičky a překrájím je na menší kousky nebo špagety a taky je překrájím.
@velvet20 no vidiš, špagety mě nenapadly
@Gastrica já je dávám často a malá dlabe jako o život,máto asi po mně....jsem těstovinová.já třeba ted o víkendu chci zkusit jak mi bude reagovat poprvý na kynutý knedlík.jinak jí třeba vyšlehánm i kaši,ddělám jí jako nám..s UM mi to prskala ven, tak tam dám trochu mlíka a trochu másla,a baští to pěkně.ještě k těm jídlům...zkus jí uvařit třeba vývar nebo zeleninovou polévku
já míchala cokoli s čímkoli.co dýně s něčím? nebo špenát. taky kuskus je dobrej, rychle uvařenej.porku já se bojím, že je pálivej. já vím, že nemusí být, ale stejně z něj mám respekt
@zuzka83 já dýni nikde nemůžu pořádně sehnat, ale taky bych ji ráda někdy udělala. Já třeba ani nevim, jak vypadá pastiňák, ten bych taky ráda udělala Pórku já se nebojim, on pálivej je, když je syrovej, ale vařenej je sladkej, stejně jako sládne cibule, tak sládne i pórek :)
@velvet20 polívky taky dělám, ale furt je to na jedno brdo (brambor, mrkev, celer, květák), ale vývar jsem ještě nedělala, vidíš, to bych mohla jednou zkusit :)
@Gastrica já vím. ale já jednou dělala takovou speciální polívku s porkem a asi jsem ho málo povařila..byla dobrá, ale pálivápastiňák vypadá jak petržel. podle mě tak i chutná. u nás v albertovi maj buď jedno, nebo druhý.na dýni určitě někde narazíš! v nějakých větších potravinách..
polívky co chutnali malý byla květáková, porková, zeleninová, teď jí chutná brokolicová, z červený čočky, vývar taky, no a vařila jsem brabor, mrkev, květák a třeba občas i kedlubnu (kousek) + žlotek nebo maso nebo jen tak, taky jsem tam přidávala brokolici, no a obměňovala to i s těstovinama, ty malý taky chutnaly
@zuzka83 to já dycky vidim něco jako velkou petržel v globusu, ale je tam psané ředkev cosi a to jako nevim, jestli je to ono nebo ne Ještě jsem se to neodvážila koupit Jinak s tím pórkem jsem to dneska nevychytala - sice to nebylo ostré, ale hnusné dostatečně
@Majjda01 červená čočka Viděla jsem v DM, tak si ji dneska koupim a zkusim, dík :)

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici