banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

hlavní jídlo i polévku - diskuze

31 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
vaříte oboje denně?U nás je většinou v týdnu jen hlavní jídlo,o víkendu udělám ráda i tu polévku před hlavním jídlem.Když dělávám \"přesnídávkovou hustou\" polévku (gulášová,bílá atd) tak většinou zase nedělám hlavní jídlo,jen si k polévce vezmeme pečivo na zasycení U nás doma vždy tatka chtěl polévku,hlavní jídlo a to i v týdnu a o víkendu k tomu chtěl na víc i buchtu,jako sladkou tečku.U nás se vždy jen řešilo co se bude vařit dnes,zítra,pozítřífakt se řešilo co bude k jídlu a mamka jen stála u plotnya když dovařila a dopekla oběd,tatínek si poručil,co by chtěl k večeři ,i teplou večeřiúplně jako v tom večerníčku v KRakonošovi,co si Trantumberk poručil,tak muselo být
My nejsme moc polívkové, takže polévka je u nás jen vyjímečně. A pokud ano, tak hustá(třeba zelnice) a není druhé jídlo
Naši jsou taky polívkoví a tatka bez polívky nemá oběd.U nás máme polévku tak 2 krát měsíčně a to ještě na večeři nebo jako hlavní jídlo.
Vuubec! Jeste toho trochu :-)))
Polévky vařím hodně často. Dítě je vyloženě polévkové, mívá jí k večeři s pečivem.
polívky vařím vyjímečně a když už, tak pouze husté zeleninové, žádný kuřecí vývar s nudličkama A vařím tak jednou za dva dny, jen o víkendu máme každý den jiné jídlo. Někdy nevařím vůbec, Ádě koupím hotovku a já se nadlábnu rohlíkem.
Ne vařím bud jedno nebo druhé. Ale jak ted občas hlídá babička tak mi tondu zkazila. Nedávno dostal polévu (doma) a s očekáváním se ptal co bude druhé jídlo když jsem mu řekla, že je jen ta polévka nevěřil vlastním uším...Já polévku a jídlo dělám jen na slavnostní tabuli. A večeře míváme bud zbytky od oběda, nebo studenou nebo nějakou fakt rychlovku.
Julinka je polévková, takže vařím hodně i přes týden. O víkendu je polévka skoro vždy i hlavní jídlo, nějak si neumím představit, že bych rodinku v neděli svolala jen k druhému chodu.
Pro sebe a malého dělám polévku vždy na dva dny. Hlavní jídlo obvykle každý den. Když je zájem, tak ho má ještě k večeři. Nebo udělám večeři, kterou máme ještě druhý den k obědu. Tomášek je poměrně jedlík, takže jedním chodem bych ho nezasytila a po lehké večeři se pak donekonečna něčím dojídá .
jen občas o víkendu a to spíš vývar k hlavnímu jídlu, jinak polévky vařím hodně, ale spíš k večeři, a je k tomu většinou pečivo s něčím, a nebo udělám takovou hodně hustou že už se k tomu nemusí nic
Ne. Pokud dělám polévku, tak musím jen vývar a ten vypijí jen sami dva kluci( až tak ho mají rádi a to bez nudlí a zeleniny, čistě jen vodu) klidně jako nedělní oběd. Takže polévka pro děcka a my máme druhé.
Většinou máme polévku i hlavní jídlo i přes týden. O víkendu vždycky, to se snažím i udělat nějaký salát a upéct buchtu, což v týdnu nemáme.
Když mám dceru doma, máme obojí jak polévku tak hl.jídlo i v týdnu i o víkendu, jen když nestíhám nebo máme omáčku tak polévku nevařím, nebo jen nějakou fakt rychlovku. Ale abych denně stála u plotny, to se mi fakt nechce, navařím vždycky tak na 3dny.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici