banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Droždí v pekárně - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Tak snad už je to naposledy, co se na něco ptám ohledně pekárny. Zjistila jsem, že je lepší dávat čerstvé droždí než sušené (lépe nakyne). Ale když si chci pekárnu načasovat, aby byl chlebík ráno četstvě upečený, můžu tam dám to čerstvé droždí? Jde mi o to, že to bude v pekárně skoro celou noc, tak jestli se tomu droždí nic nestane.
používám čerstvé a časovač ne, neb kolikrát je tsto potřeba ohlídat, ale nemlo by se tomu nic stát
Dá se použit v pohodě. Používám zásadně čerstvé a ne kostky, ale vážené.
Taky časovač nepoužívám.myslím,že droždí,když bude na suchém podkladu-mouce tak nezačne nic dělat.
Souhlasím,že čerstvé je lepší než sušené.
Myslím že se mu nic nestane.Já teda časovač nepoužívám,a le nechala jsem jednou kvasnice v tašce a druhý den v poho nakynuli.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici