banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Ach ty líčka - diskuze

9 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Tatka je koupil na chalupu,mamka uvařila a nic moc.Neměla to moc dochucené.Jednou jsme je měli v restauraci.Tak jsem Gabku poslala do Makra ,že nastal čas ,abych trumfla mamku i restauraci.Zajela ,koupila,ale ta cena.315kč za 1,160 líček.Na to,že je to odpadní maso.Pro nás to bude na jeden oběd.Koupila i celou roštěnku ta nás stála 415kč a bude na 4 obědy.Už z ní mám udělané španělské ptáčky a 3 další balíčky jsou zmražené.Takový nepoměr co se týká ceny.No nevím nevím jestli to budu ještě někdy kupovat.Co vy,kupujete je,vaříte,dávate si je v restauraci?
licka jsem nikdy nemela, nejdrazsi maso co kupuju je losos nebo teleci kyta... jinak to drahe maso nekupuju (rostenku atd) bojim se ze to zkazim a treba dobrej ramp steak si dam radsi v restauraci
tak licka bych nikdy nekoupila,nejbezneji kupuji na denni vareni hovezi kytu a rostenou,obcas svickovou...ale tu jen proverenou u provereneho dodavatele..zadne jine hovezi ani nekupuji..u veproveho na bezne vareni jedine peceni ci krkovici bez kosti a obcas panenku
@Liberte A proč?Že se ti třeba nelíbí-bo hezké maso to fakt není.Brr.G to miluje,když to jí,ale nesmím ji to ukázat bo by to už nejedla.Ty blány a ten tuk okolo.
Nikdy jsem je nejedla a nikdy jsem je neviděla na krámě. Ale dala bych si je. Když je vaří v Prostřenu, slintám jak bernardýn.
Taky drahší maso nekupuji, jen občas.Líčka jsem nikdy nejedla.
ty jo, taky jsem je chtěla už dávno koupit a vyzkoušet, jen jsem teda netušila že stojí tolik
@Honafa ja jedine kde muze byt tuk beru t bone steak a prave krkovici a to kupuji i tak tu s nejmensim nozstvim..jinak zadne maso ktere jdu zpracovat nesmi mit zbytecne tuk a to malinko co kde je proste vypreparuju..nesnasim to..bleee
Není to tak dávno, kdy byly líčka levné, jenom teď z toho udělali hitovku a cena stoupla několikanásobně, navíc nejsou skoro k dostání já líčka miluju, když se umí udělat je to moje nejoblíbenější maso Já je kupuju minimálně, dost často je máme na nedělní oběd u tchýně a ta je umí tak luxusní, že už je skoro já nevařím :-) nejradši mám na víně s kořenovou zeleninou, mńááám, teď jsem se málem poslintala :-D
tohle mě nikdy nelákalo... Ani jsem to snad ještě nejedla, a ani nemám teda potřebu to kupovat nebo to někde zkoušet jíst. My radši pořádný flák masa :-) Teď mám v mražáku čtvrtku prasete a dva králíky, myslím, že maso dlouho kupovat nebudu

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici