banner

Postup

vepřové plecko


cibule


olej


sůl,pepř


konzerva červených fazolí


konzerva loupaných celých rajčat


hlíva ústřičná


žampiony


žlutá paprika


Plecko nakrájíme na malé kousky,orestujeme na ciblce a oleji,osolíme,opepříme,přidáme na kousky nakrájené oba typy hub,chvíli dusíme,když je maso napůl měkké přidáme konzervu s rajčaty,nadrobno nakrájenou žlutou papriku a nakonec fazole(ty jsem slila)bez nálevu. Vše dusíme do měkka ,můžeme zaprášit jednou lžící hl.mouky ale není ani třeba.


Jako přílohu jsem dala těstoviny ale může být i brambor,hranolky,kaše

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Mufinky s náplní

Následující recept:

chleba s dýňovýma semínkama

Masová směs co dům dal - diskuze

Lucko,mňááááááám

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici