banner

Postup

Tento recept jsem vymyslela v létě,když bylo plno zeleniny.Děti mi jí nejí,tak jsem jí zamaskovala do omáčky.Dám do pekáče velké kusy zeleniny-cibuli rajčata,papriky,žampiony,kořenovou zeleninu,ale i květák a brokolici.Osolím,opepřím a položím na to kus masa,dnes to byla kotleta.Zaleju vodou a dám péct.Peču asi hodinu,pak vyjmu maso a zeleninu rozmixuji,popřípadě dochutím.Nijak nezahuštuji.Mezitím uvařím rýži,maso nakrajím na co nejtenčí plátky,nazobím na talíře a papamé.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

SLANY DORT-POSTUP

Specialita - diskuze

Jůůůůůůůůůů,to je dobrota
ty jsi mela delat v Alcronu ne?Jsi sikula

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici