banner

Postup

Ingredience:
4 kusy filé z tresky (každá asi 200 g),
šťáva z 1 citrónu,
1 červená cibule,
20 g másla,
1 banán,
1 konzerva ananasu,
1 jablko,
1 stroužek česneku,
sůl,
sojová omáčka,
kari,
2 lžíce smetany

Postup:
Filé omyjeme, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a osmahneme na másle. Banány nakrájíme na kostičky, ananas necháme okapat a nakrájíme na tenké proužky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme nadrobno. Ovoce smícháme s cibulí a přidáme prolisovaný česnek. Směs okořeníme solí, sojovou omáčkou a kari, nakonec vmícháme smetanu. Filé osolíme, dva kousky vložíme do zapékací misky a pokryjeme polovinou ovocné směsi. Na to položíme druhé dva kousky filé a pokryjeme zbytkem směsi. Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

Sdílejte stránku

Ryba, kari, ovoce - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici