banner

Postup

Potřebujeme: Alobal
filety s pangase (podle počtu osob počet filetů)
3 - 6 menších cibulí
3 - 6 strožků česneku
koření na ryby, sůl
citronová šťáva

Filety necháme rozmrazit tak na půl, nasolíme, hodně okořeníme kořením na ryby ( já používám koření od Antonína). Na alobal naskládáme cibuli a česnek, na to položíme nakořeněné filety a na to zase cibuli a česnek. K rybě přidáme oříšek mála a pořádně zabalíme. Pečeme na grilu nebo v troubě pod grilem 45 minut. Podáváme s celozrným pečivem nebo bramborem a zeleninovým salátem. Můžeme pak celé jídlo ještě posypat čerstvou petrželkou nebo pažitkou.

Dneska jsem to vařila a vynikající. Přeju všem dobou chuť.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Meduňkový syrup

Následující recept:

Nový objev

Pangasius v alobalu - diskuze

To se musí vyzkoušet
diky za tip
Mňam,mňam.Vyzkouším.Díky za tip.
Super tip

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici