banner

Postup

Pekáč,ve kterém budete rybičku péct,vyložte cibulí nakrájenou na plátky,na to česnek na plátky,zalít troškou vody.Néééé moc,ryba hodně vody pustí.Rozložte pangase(mraženého),posypte ho mletou paprikou,podravkou,grilovacím kořením(koření lze obměnit podle zvyků rodiny a věku dětí).Nechte hodinku odležet.
Do mezer mezi plátky rybky dejte polévkovou lžíci kečupu.Nešetřete s ním.Posypte mraženou zeleninou nebo i čerstvou-podle ročního období.
Pečte 15-20 minut při 180st.C.
Dnes jsem to ochutnala u kamarádky,bylo to moc dobré.Inspiraci našla na internetu.
I vám přeju dobrou chuť.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Perníky ze Slovenska

Pangasius na zelenině - diskuze

taky jsem zapékala pangase(jiný recept) a myslím,že vody není potřeba,pustí hoooodně vody,jinak díky za recept,zkusím,kečup by mi nenapadl
právě vařím-zkusmo
téda to prubnu
tak to stopro zkusim

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici