banner

Postup

Králíka si rozdělím na jednotlivé porce,ty osolím,opepřím a vložím do pekáčku.Zaleju marinádou. 1 sklenička oleje 1 sklenička kečupu sladkého 1/2 skleničky kečupu pálivého sůl pepř chilli trochu worchestru trochu sojovky 2 větší nakrájené cibule
4 rozmačkané stroužky česneku
Marinádu si smíchám v misce.Lze i svařit(bez cibule). Peču cca 1,5 hodiny.Pokud je potřeba,podliju troškou vody. Maso si naložím aspoň 1 den dopředu.Podávám s knedlíky,rýží,těstovinami.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Kynuté ovocné knedlíky

Následující recept:

Králík na zelenině

Králík po kanadsku - diskuze

Tak to zni dobre. To bude urcite lahudka.. mnam..vyzkousim

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici