banner

Postup

Suroviny:

1 květák
2 vejce
2 lžíce krupičky
olej na smažení
strouhanka do směsi
strouhanka na obalení

Postup: květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Slijeme vodu, květák rozmačkáme, přidáme strouhanku, mouku, vejce, pepř a sůl. Hmotu promícháme a tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji. Podáváme s bramborem a tatarkou.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Rychlé svatební koláčky

Následující recept:

Omeleta z knedlíků

Květákové karbanátky - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici