banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

tousty - diskuze

16 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Co dáváte do toustů? My děláme 2 způsoby-tousty potřít máslem, šunka, kečup, sýr tavený a vrazit do toustovačeAle teď jsme měli u kamarádky naprostou bombu, včera jsem vyzkoušela a měla i dneska k snídani jak jsou božíOba tousty potřít trochou másla, na to dát plátek sýra (gouda, eidam) - posypat slunečnicovýma semínkama, nadrobno nakrájený porek a na to provensálské koření. Pak plátek šunky a posypat trochou kari koření. Přiklopit druhý toast a dát do toustovače. Je to DOKONALE
my dáme plátek sýra, pak cokoliv - jen šunku nebo šunku a zeleninu co najdem nebo jenom zeleninu, a zase plátek sýra (někdy strouhám na hrubo a dávám místo plátků strouhaný) a vrazím do toustovače. My zásadně bez másla nebo kečupu a podobných tekutých a mazacích věcí.... Vidíš kdysi jsem jedla s tvarůžky, ale už ani nevím co všechno tam bylo :-) Ale by to dobré. Třeba někdo dá recept.
děláme jen občas, ale dáváme šunku, plátek sýra a kečup, já si tam dám i plátky kyselé okurky, nebo jsem tam dala pikantní cuketovou směs, a také už jsem jedla tousty s plátkem sýra a nakládanýma houbičkama, taky dobré
Dělám ruzné.Chutnají nám nejvíc se šunkou sýrem a ananasem.Dělám i ruzné směsi.
já dělám takto - ničím nepotírat dát plátek šunky, nivu a na půlkolečka nakrájenou cibuli. Někdy dávám víc šunky, někdy žádnou, ale ta cibule tam je jako základ, bez toho to nejde
Potřít máslem, šunka, sýr, nějaké rajčátko nebo něco. Opečené pokapat kečupem.
Oba tousty potřít máslem,šunka,sýr,rajče,cibule,tatarka,toust
@Gastrica bez cibule to není ono,souhlasím
Klasika šunka, sýr nebo což jím jenom já :), tuňáka + sýr.Občas zeleninu nebo houby.
Dávám trošku másla, hořčici, salám, papriku nebo rajče, cibuli a sýr. Nebo jen salám a sýr a posypu oreganem.
Tak já teda nepotírám máslem, ale jinak klasika je šunka + sýr.Moje babička dělá s tavrůžkama, mnaaaam :-)Jinak mám ráda kombinaci hermelín+vysočina. akorát to nedělám s toustovým chlebem, ale s tmavým chlebem.
@foREVer s tvarůžkama taky můžu.... A nevíš co všechno tam babička dává?
@moninif No, vím, že je tam šunka a asi i jemně mázlé máslem a tuším, že i trochu kremžské hořčice, ale tím si nejsem tak jistá.
@foREVer Díky, já právě je jedla u známých, už je to dlouho, takže právě tápu, zda i máslo, případně ještě něco... Vyzkouším a uvidím :-)
já dělám klasiku, sýr šunka, mezi to rajče, list salátu, kečup,.... co je po ruce. Někde tu měla fireangel recepty i na sladké varianty, ale nemůžu to najít. Jinak mi chutnají i s nivou.
Plátek chleba potřu bazalkovým pestem, na to sýr(eidam, parmazán, niva...), šunka nebo anglická a zaklopím
A mamka dělá na sladko: potře máslem, přidá nakrájená jablka, cukr a skořici. A je to mňam

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici